Lep gest: Kompanija opremila sve đake-prvake svojih zaposlenih

Za decu svojih zaposlenih koja polaze u prvi razred osnovne škole, kompanija LEONI obezbedila je vredne poklone. Školske rančeve i prikladnu opremu dobili su i svi prvačići čiji roditelji rade u Leoniju u Kraljevu

Fabrika LEONI u Kraljevu u nedelju popodne bila je verovatno najveselije i najsvečanije mesto u našem gradu. Više od stotinu razdraganih devojčica i dečaka, budućih đaka-prvaka, u pratnji roditelja i braće i sestara radoznalo je preuzimalo svoj paket – poklon kompanije LEONI, u kojoj rade njihovi mama ili tata, a nije malo i onih kojima tu rade oba roditelja. Paket za prvaka sadrži kvalitetan anatomski ranac, punu pernicu i dodatni školski pribor.

Radujem se ovom poklonu i baš mi se sviđa ranac. Radujem se i polasku u školu i upoznavanju novih drugara sa kojima ću biti u razredu… – priča nam Iva Jovanović iz Čibukovca.

Njena mama Andrijana Jovanović u Leoniju radi od 2020. godine:

–  Nisam očekivala poklon od kompanije i zahvalna sam. Na vreme su nam javili, pa nismo kupili ranac, tako da je sve ovo velika olakšica.

Polazak deteta u prvi razred osnovne škole jedan je od najlepših i najvažnijih trenutaka u životu dece i roditelja. Esida Amčović u Leoniju radi dve godine na mestu operaterke u proizvodnji.

Esida Amčović sa ćerkom

Esida nije krila oduševljenje što kompanija na ovaj način učestvuje u tom svečanom događaju za njenu porodicu:  

–  Ja sam prezadovoljna firmom, zahvalna sam i presrećna kao majka. Hvala i na poklonu i na dočeku dece i posluženju. U prvi razred kreće ćerka. Nisam očekivala ranac i meni je drago da se firma potrudila da deci ulepša ove dane, a nama, roditeljima, da olakša.

Slično govori i Branimir Pavlović, koji takođe radi dve godine na mestu operatera u proizvodnji:

–  Načuli smo da će biti nešto za prvake, ali nismo očekivali baš i ranac. Ovo je svakako pomoć koja će nam dobrodoći za porodični budžet.

Nada Stevanović iz Tavnika, operaterka u proizvodnji, ima četvoro dece, od kojih treće po redu, Viktorija, sada polazi u školu. Nadu smo pitali da li su deca mogla da nasleđuju nešto od knjiga ili opreme:

–  Ne, za svakog kupujemo novo. Zato sam sada tako prijatno iznenađena, nisam se nadala poklonu. U Leoniju radim dve godine i meni je u delu u kome sada radim odlično, od trenera, moderatora, šefova smene do vođe segmenta imam samo reči hvale!

Nadina ćerka Viktorija nam otkriva:

–  Ići ću u školu u Tavniku, udaljena je od naše kuće oko jedan kilometar, nije mnogo. Baš mi se sviđa ranac. U prvom razredu će biti nas petoro i svu decu poznajem.

Pored ove olakšice, kompanija LEONI je svim svojim zaposlenima u Kraljevu omogućila nabavku školske opreme sa 15% popusta ili na rate.

Osim u Kraljevu, kompanija LEONI Srbija je obezbedila poklone i za đake-prvake čiji roditelji rade u fabrikama u Prokuplju, Malošištu i Nišu. Miloš Manić, generalni direktor LEONI Srbija kaže da je motiv za ovu akciju bio da se kolegama olakša opremanje deteta za polazak u školu i da se na taj način sa njima proslavi ovaj važan događaj.

–  Srećni smo što je LEONI ove godine omogućio poklone za sve prvake naših zaposlenih i nadamo se da će iz godine u godinu dece biti sve više. Našim najmlađima želimo srećan polazak u školu!

Kompanija LEONI Wiring Systems Southeast uspešno posluje na teritoriji Republike Srbije od 2009. godine i ima pogone na četiri lokacije – u Prokuplju, Malošištu, Nišu i Kraljevu, sa više od 13.000 zaposlenih. LEONI je najveći industrijski poslodavac u Srbiji  i među pet najvećih izvoznika u našoj zemlji.

Kompanija LEONI Srbija – PR tekst