SNS Kraljevo: Podrška Vučiću, pitanja za Đilasa

Kraljevački naprednjaci tvrde da „predsednik Vučić nije i nikada neće dopustiti da zemljom vladaju kriminalci i oni koji su Srbiju“, kako navode, „doveli do ruba propasti, a svoje džepove napunili novcem građana“

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Kraljevu oglasio se danas saopštenjem, reagujući na pisanje pojedinih medija, pre svega „Novosti“, koje tvrde da su „došle do dokaza da lider Stranke slobode i pravde poseduje račune na Mauricijusu, na kojima se nalaze milionski iznosi“.

Gradski odbor kraljevačkih naprednjaka ocenjuje da su ovo „dani kada se ceo svet bori protiv nevidljivog i opasnog neprijatelja koji već godinu dana ne posustaje i kada ne posustaje ni borba Vlade Srbije, pre svega predsednika Srbije da svakom građaninu, u gradu ili najudaljenijem selu, omogući da se vakcinacijom sačuva od korone“.

U saoptenju kraljevačkih naprednjaka dodaje se:

I baš zahvaljujući toj borbi Srbija je prva zemlja u Evropi po broju vakcinisanih građana koji na raspolaganju imaju četiri vrste vakcine. U ovome nisu uspele ni mnogo razvijenije zemlje u regionu, pa ni u Evropi. Istovremeno, vođenjem ispravne i državotvorne politike uspeo je da očuva ekonomsku stabilnost kojom Srbija može da se pohvali kao malo koja država. Sve to u atmosferi pritisaka onog dela javnosti i takozvane srpske opozicije koji osporavaju čitav niz uspeha ove Vlade i predsednika Vučića, koji nije i nikada neće dopustiti da ovom zemljom vladaju kriminalci, da vladaju oni koji su Srbiju u prethodnim decenijama doveli do ruba propasti, koji su svoje džepove napunili novcem građana. Pitamo Đilasa i njegove sledbenike koliko je investitora dovedeno u Srbiju za vreme njegove „dinastije“, koliko je kilometara puteva i auto puteva sagradio, koliko škola, koliko vrtića, koliko bolnica i gde bi se danas, da je on kojim slučajem na vlasti, od kovida lečili naši građani?!

Svestan brojnih opasnosti kojima je bio izložen, jer je bio na meti sada već uhapšene bande kriminalnog klana Velje Nevolje, Aleksandar Vučić nije odustao od borbe za nove investicije, za jačanje privrede, za povećanje penzija i plata, za miran život građana Srbije.

Mi, kraljevački naprednjaci, na čelu sa predsednikom odbora Nebojšom Simovićem, jednoglasno podržavamo viziju našeg predsednika Aleksandra Vučića, koji Srbiju vodi u pravom smeru – smeru razvoja i napretka“.

Podršku Aleksandr Vučiću uputio je i gradonačelnik Kraljeva dr Predrag Terzić, koji je je ocenio da se „dok su građani Srbije, uključujući i nekoliko hiljada Kraljevčana, ostajali bez posla, a njihova deca nisu imala ni osnovna sredstva za život i školovanje, Dragan Đilas sramno bogatio.

I sada taj milioner i šačica njegovih sledbenika, bez ikakvog stida, pokušavaju da ponovo dođu na vlast u Srbiji i nastave započeto.

Predsednik je energičnom borbom za privredni oporavak Srbije i borbom protiv kovida-19 pokazao koliko voli Srbiju, a sučeljavanjem sa organizovanim kriminalom i korupcijom, pokazuje da ne pravi nikakve podele na članove Srpske napredne stranke i druge, ako su prekršili zakon. Kriminalci su kriminalci, skrivali oni novac na Mauricijusu ili se bavili prisluškivanjem predsednika i pljačkanjem Srbije iz državnih, a moguće i ministarskih fotelja“, poručio je u svom saopštenju gradonačelnik Kraljeva.

Predsednik Stranke slobode i pravde izjavio je pre nekoliko dana na konferenciji za novinare:

Nemam račun na Mauricijusu, niti sam ikad otvorio firmu tamo, niti bilo šta slično. Jedino ako je Vučić nešto izmislio i napravio. Da sačekamo da se vrati iz Abu Dabija da vidimo čemu se radi, pa da onda pričamo daljePoslednjih nekoliko dana je primetan taj njihov trend da izmisle nešto: da je Marinika (Tepić) uzela 200.000 evra od Veljka Belivuka, a da ja imam račun na Mauricijusu. Onda mi to demantujemo i jasno je da to treba da skrene pažnju sa ovih strašnih događaja, koji se tiču kriminala i kriminalne grupe.

M. M. D.

2 komentara za naslov “SNS Kraljevo: Podrška Vučiću, pitanja za Đilasa

  1. Sta se koji moj vi iz Kraljeva busate oko Djilasa???
    Bolje pocistite grad,obalu,sredite klupe,setalista,smece ispod mosta,zamenite sijalice ulicnog osvetljenja,zamenite kontejnere,operite grad,okrecite neku zgradu,zakrpite rupe,obezbedite da grad postane lepse mesto.Pustite Djilasa,neka to rade drzavni organi a vi radite svoj posao…trenutno ga ne radite….i to vec duze vreme.

  2. Srećan povratak u 1946, 1948. i neke naredne godine kada su Titu stizali telegrami podrške od ”radnika, seljaka i poštene inteligencije”, a naročito od komunista i njihovih komiteta na svim nivoima. Samo, ovi današnji nikako da odgovore na osnovno pitanje: kako je moguće da organizovani kriminal nastane u sprezi sa opozicijom kad se svuda u svetu to dešava u sprezi sa vlašću? I to upravo ovakvom vlašću kao što je vlast u Srbiji – neodgovornom, nestručnom, nevaspitanom, neobrazovanom, bahatom, nasilnom, lažljivom…

Comments are closed.