Starosedeoci Kraljeva: Neka se Terzić za izbore kandiduje ispred grupe građana koja će nositi njegovo ime

Do tada, vidimo se svake subote na raskrsnici gde se okupljaju pristojni i slobodni Kraljevčani, koji dolaze svojom voljom, bez sendviča i autobusa, navodi se u saopštenju koje je potpisao Ivan Matović

Na Vašem portalu objavljeno je saopštenje Predraga Terzića, u kojem se pominje i moje ime, ali i organizacija koju predvodim, pa Vas molim da objavite i moje saopštenje, kao odgovor“, kaže se u saopštenju koje je dostavljeno našoj redakciji, a koje je potpisao Ivan Matović (Udruženje Starosedelaca Kraljeva i okoline). U saopštenju se, uzmeđu ostalog, navodi:

Kvazi gradonačelniče, u saopštenju koje ste poslali svim medijima, kažete da se na protestu okupila „heterogena grupa zviždača, skupljena s koca i konopca – od četnika iz Bulajevićevih filmova, frontaša, kvazi starosedeoca, do onih koji su se peli po saobraćajnim znacima uništavajući narodnu imovinu.”

Iskreno, nije mi jasno kako ste uspeli da izgovorite reč „heterogena”, ali mi je itekako jasno… da ne znate da se ne kaže „starosedeoca”, te da L ne prelazi u O u genitivu množine.

Što se tiče uništavanja saobraćajnih znakova, siguran sam da Vam je poznato kako se jedna alkoholisana družina, službenom škodom, popela na semafor kod EPS-a, nakon čega su pobegli sa mesta nezgode. Na protestu nije uništen nijedan, čak ni onaj koji nosi Vaše ime. Sa druge strane, ne postoji čovek u ovom gradu koji je više uništio narodnu imovinu, iliti budžet i koji je za samo par godina, od anonimnog dečaka sa veoma skromnom imovinskom kartom, postao vlasnik brojnih nekretnina u Kraljevu i Beogradu, kao što ste Vi.

U nastavku kažete „jer ko bi glasao za Đilasa i njegovog tajkuna Matovića, za večite studente i džabalebaroše iz LF i najgoreg đaka i maminog sina dr Panića.”

Za početak da Vam objasnim da nemam nikakve veze sa Draganom Đilasom i „žutim lopovima”, kako ih Vi nazivate. Predlažem da „žutog lopova” potražite u svom najbližem okruženju. Na istom mestu naći ćete i večitog studenta.

I na kraju, predlažem da se na sledećim izborima kandidujete ispred grupe građana koja će nositi Vaše ime, kao što sam to učinio ja, pa da se lepo izmerite na izborima koje pominjete.

A do tada, vidimo se svake subote na raskrsnici gde se okupljaju pristojni i slobodni Kraljevčani, koji dolaze svojom voljom, bez sendviča i autobusa“, navodi se u saopštenju koje je ispred ovog udruženja potpisao Ivan Matović.

1 komentar za naslov “Starosedeoci Kraljeva: Neka se Terzić za izbore kandiduje ispred grupe građana koja će nositi njegovo ime

  1. Koja njegova kandidatura, pa ni komšiluk ne bi glasao za njega ?!

Comments are closed.