Stranka slobode i pravde: Funkcionerska kampanja predsednika Srbije nije zaobišla ni Kraljevo

U predsednikovim obećanjima dominiraju kapitalni projekti, a zajednički njihov imenitelj je što pre doći do Beograda ili nekog grada u Evropi; za one koji ostanu biće zatvoreni bazen dogodine, osim ako i njega ne snađe sudbina onog u Vrnjačkoj Banji, navodi SSP

Stranka slobode i pravde (SSP) u Kraljevu izražava „zadovoljstvo” zbog dolaska predsednika Vučića u Kraljevo, navodi se u saopštenju koje je ova stranka uputila medijima. Saopštenje prenosimo u celini:

„Zadovoljni” smo zbog činjenice da naš grad više nije mesto koje predsednik zaobilazi u širokom luku, kao što je to bilo prvih godina njegove vlasti kada, nezadovoljan ljudima koji su upravljali njegovom strankom u Kraljevu, naš grad nije ni pominjao u svojim planovima. Sada, kad su na čelu gradskog odbora  SNS-a  „njegovi ljudi“, počastovani smo posetama predsednika.

foto Stranka slobode i pravde Kraljevo

Iako se njegovo obraćanje u našem gradu nije razlikovalo od obraćanja koja se mogu čuti u ostalim gradovima (pominjanje miliona, priča o tome šta se radi i šta će biti urađeno, iznošenje neistine da je „Magnohrom“ propao dvehiljaditih, a ne devedesetih godina), neke specifičnosti su pažljivom slušaocu, neometenom čestim, planiranim i nespontanim aplauzima, mogle da privuku pažnju: u predesednikovim obećanjima dominraju kapitalni projekti: autoputevi, putevi, razvitak aerodroma, a zajednički imenitelj svih njih je što pre doći do Beograda ili nekog grada u Evropi. Za one koji ostanu, biće zatvoreni bazen dogodine, osim ako i njega ne snađe sudbina onog u Vrnjačkoj Banji!

Ostalih investicija, čak ni u najavi na ovakvom, tipičnom predizbornom skupu – nema! Naš grad ostaje na postojeće dve fabrike koje zapošljavaju jeftinu radnu snagu. Pitamo i da li je istina da je čitava smena jedne od njih imala radnu obavezu da dođe na skup? Ako jeste, hoće li im makar ta aktivnost biti dodatno plaćena?

foto Stranka slobode i pravde Kraljevo

Ako već predsednik nije najavio nijednu investiciju za naš grad, postavljamo pitanje aktuelnoj gradskoj vlasti: imate li vi planove? Zašto i gradski bazen mora biti rađen republičkim sredstvima? Imate li vi, gospodo, ikakvu viziju za svoj grad ili vam je jedini kvalitet to što ste, za razliku od nekih prethodnika, po volji predsedniku svoje stranke (i države)?

          Gradski odbor Stranke slobode i pravde Kraljevo

*foto: SSP Kraljevo