Dan zapošljavanja u Raški

Ako tražite posao, možda će vas zanimati: u saradnji sa Opštinom Raška, MK Mountain Resort organizuje „Open Day“ za više od 50 radnih mesta na Kopaoniku

Hotel Grand Kopaonik, sa tradicijom dugom četiri decenije, ove godine otvoriće svoja vrata gostima u novom, luksuznom izdanju, zahvaljujući kapitalnoj investiciji kompanije MK Group u čijem sastavu hotel sa uspehom posluje od 2009. godine.

Konkurs za radna mesta u hotelu Grand Kopaonik, otvoren je za više od 50 mesta, od operativnih pozicija u segmentu domaćinstva, recepcije, restorana, barova i spa centra, do supervizorskih pozicija u okviru više segmenata hotelskog poslovanja.

Zainteresovanim kandidatima MK Resort nudi priliku da u profesionalnom okruženju regionalno najpoznatijeg hotelskog brenda iskažu i usavrše svoja znanja i veštine koristeći najsavremenije tehnologije i bazu znanja.

U cilju jačanja lokalnog tržišta rada i mikroprivrede, kompanija je strateški okrenuta resursima kojima raspolažu opštine Raška i Brus na kojima se nalazi turistički centar Kopaonik.

MK Mountain Resort organizuje „Dan zapošljavanja“ 2. novembra u prostorijama Opštine Raška od 9 do 13 časova.

Zainteresovani kandidati na razgovor treba da ponesu svoju radnu biografiju.

MK Resort ima za cilj da integriše najkvalitetnije hotelske sadržaje i vrhunsku uslugu u svoj najvažniji brend – Grand Kopaonik, koristeći i kontinuirano unapređujući potencijale same destinacije u segmentu zimskog, letnjeg i kongresnog turizma, na način koji je održiv i koji ima višestruku korist za celu njenu tursitičku privredu. Kroz konstantno unapređivanje poslovanja i osnaživanje zaposlenih, Grand Kopaonik uspešno neguje duh i tradiciju domaćeg gostoprimstva u kombinaciji sa savremenim trendovima turizma i ugostiteljstva.

      M. M. D.