Obaveštenje JKP „Pijaca“ Kraljevo o radu Stočne pijace

Šest nedelja nakon što je treći put od početka epidemje kovida 19 bila zatvorena, Stočna pijaca u Kraljevu počeće ponovo da radi u četvrtak 23. aprila

Treći put od početka epidemije kovida 19 u Srbiji, Stočna pijaca u Kraljevu potpuno je obustavila svoj rad 11. marta zbog-  loše epidemiološke situacije u gradu i celoj zemlji Javno komunalno preduzeće „Pijaca“ Kraljevo tada je obavestilo sve korisnike usluga da sve do poboljšanja epidemiološke situacije na teritoriji grada Kraljeva, Stočna pijaca neće raditi, a danas je stiglo – bovo obaveštenje: Stočna pijaca u Kraljevu počeće ponovo da radi u četvrtak 23. aprila.

Stočna pijaae u Kraljevu je na početku epidemije kovida 19 obustavila svoj rad 18. marta prošle godine i bila je zatvorena sve do 20. avgusta), a drugi put je zatvorena 2. decembra prošle godine.       

2 komentara za naslov “Obaveštenje JKP „Pijaca“ Kraljevo o radu Stočne pijace

  1. Bravo Matke, pravo pitanje.
    A da cestitamo svima nama ponovo otvaranje najvece stale u Srbiji, na nasu sramotu i nesrecu.
    A gradske celnike ionako
    boli uvo za nas do sledecih izbora. Alo, stocni pijac u centru grada. .

  2. Kad će geadski većnici koji su donosili odluku da plate gradu promašenu investiciju izgradnje tkz.Stočne pijace u Adranima i to u plavnom području? Očigledno se radi o svesnoj nameri a sad je tamo parking za teske kamione a parkiranje ne ubira grad nego neko drugi.KO?

Comments are closed.