Ocenite kvalitet prevoza

Na zvaničnom sajtu Grada Kraljeva nalazi se anketa na koju, elektronski, odgovarate izborom ponuđenih odgovora na pitanja koja se tiču kvaliteta usluga gradskog i progradskog prevoza, posebno u vreme epidemije koronavirusa

Odeljenje za urbanizam, građevinarstvo i stambeno komunalne delatnosti Gradske u Kraljevu pozvalo je građane – korisnike gradskog i prigradskog prevoza putnika da učestvuju u anketi o proveri kvaliteta usluga prevoza za 2020. godinu.

Anketa koja se sprovodi na teritoriji grada Kraljeva trajaće do 25. decembra, a sprovodi se preko elektronske aplikacije – baner linka koji se nalazi na naslovnoj stranici zvaničnog sajta Grada Kraljeva ili direktno na ovom LINKU. Izborom ponuđenih odgovora odgovarate na pitanja. 

Radi konstantnog praćenja kvaliteta usluga gradskog i prigradskog prevoza putnika na teritoriji grada Kraljeva, posebno u uslovima sprovođenja zaštite stanovništva od zarazne bolesti Covid 19, značajno je da što veći broj korisnika prevoza na teritoriji grada Kraljeva učestvuje u anketiranju, poruka je Odeljenja za urbanizam, građevinarstvo i stambeno komunalne delatnosti.