Raspodeljeno četiri miliona dinara za sport u Kraljevu

27. jul 2020.

Evo po koliko sredstava su i za koje sve aktivnosti, prema odluci donetoj po predlogu Komisije za sport, dobili sportski klubovi, udruženja i organizacije sa teritorije grada Kraljeva

Na sednici Gradskog veća danas su raspodeljena četiri miliona dinara sportskim klubovima, udruženjima i organizacijama, prema predlogu Komisije za sport. Atletski klub „Kraljevo“ dobio je od grada 600.000 dinara „za podmirenje dodatnih troškova sprovođenja trenerskog takmičarskog i funkcionalnog rada“.

Odbojkaški klub „Tehničar“ dobio je 300.000 dinara „za podmirenje troškova organizacije Sportskih igara za decu najmlađeg uzrasta“.

AMSK „Racing Team“, na ime učešće grada Kraljeva dobio je 1,5 milion dara „za podmirenje troškova odlaska na nastavak šampionata“

Sportskom savez agrada Kraljeva pripalo je 1,2 miliona dinara  za organizovanje Seoskih sportskih igara i sprovođenje projekta „Žene u sportu“.

KMF „Karanovac“ dobio je 400.000 dinara „za podmirenje troškova organizacije učešće na sportskim takmičenjima, izmirenje obaveza po osnovu članarine i nabavku potrošnog materijala“.

3 komentara za naslov “Raspodeljeno četiri miliona dinara za sport u Kraljevu

  1. . Bruka i sramota.
    Sport je postao partijsko orudje.
    Pa vidi se ko sve dobija novac!

  2. . Da niste možda odvojili neki dinar,kao grad,da nagradite zdravstvene radnike, u kovid bolnici?Ljude koji se ne slikaju,nisu na tv-u,ljude pod skafanderima,ljude koji se nisu sakrilipo rupama,već rade danonoćno?Mislim ,da li vam je palo na pamet?

Comments are closed.