Odbojka: Titule kadetkinjama „Borca“ i kadetima „Tehničara“

Na dvodnevnom takmičenju, koji je na Goču organizovano OK „Tehničar“, učestvovalo je deset ekipa, šest u ženskoj i četiri u muškoj konkurenciji

Na Goču, kraljevačkoj planinskoj lepotici, odigran je odbojkaški turnir u kadetskoj kokurenciji. Na ovom dvodnevnom takmičenju učestvovalo je deset ekipa, šest u ženskoj i četiri u muškoj konkurenciji.

Devojke su bile rasporedjene u dve grupe gde su se borile za što bolji plasman za mečeve koji su odlučivali o konačnom plasmanu. Na kraju, u finalu su se sastali „Borac“ iz Čačka i „Napredak“ iz Kruševca.  Pobednički pehar, posle pobede od 2:0, pripao je kadetkinjama iz grada na Moravi. Treći je „Gimnazijalac“, četvrti „Tehničar“, peti „Dunav volej“, a šesti „Svilajnac“.

Titula u muškoj konkurenciju pripala je OK „Tehničar“, koji koji je u finalu slavio protiv „Radničkog“ (KG) 2:1. Treće mesto pripalo je „Metalac Takovu“,  a četvrto „Ribnici“.

Turnir je perfektno organizovan u režiji OK „Tehničar“. Nagrade, pehare i medalje najuspešnijima predao je osnivač i predsednik kluba Dragan Djordjevic.

Tekst i foto: S. Petković