Proleće donosi igru i radost

Sve je više toplih dana i prilike da se porodično otisnete u neku sportsku avanturu, a mogućnost da deca zamene internet i računare dobrom sportskom zabavom pored reke nudi – Sportski  centar  Ribnica

Zima iza nas nije bila oštra i hladna, ali je bila duga i naporna. Odavno smo ograničeni u mnogim aktivnostima zbog epidemije i mera kojih se uglavnom pridržavamo.Mlađi osnovci provodili su koliko-toliko vremena u školskom prostoru, ali su zato stariji osnovci i  srednjoškolci vreme provodili uz računare.

Preko potrebno druženje i bavljenje fizičkim aktivnostima, uz to još i u prirodnom ambijentu pored reke, nudi  Sportski  centar  Ribnica. Nalazi se pored same reke Ribnice, na putu za Zmajevac.

U ovom centru se realizuju brojne sportske aktivnosti, počev od tenisa, preko fudbala i košarke. U sklopu aktivnosti je i fitnes centar i provera fizičkih sposobnosti svakog aktivnog učesnika. U prostoru pored reke, osim što deca mogu da provedu kvalitetno vreme, na svežem vazduhu, uz zvuk ptica, roditelji mogu i da uživaju, ali i da se uključe u aktivnosti. Tereni su predviđeni za sve vremenske uslove, tako da ima otvorenih i zatvorenih.

Dane vikenda, van gradske gužve, porodica može da provede opušteno i sportski – stvar izbora. Svakako, ovde se rukovode sportskim pravilima: red, rad, disciplina i drugarstvo.

Učešća na turnirima i organizovanje istih u svom prostoru, tokom prošle godine doneli su članovima ovog centra brojne nagrade.

Za sve to zaslužni su iz stručnog tima: Boris Premović, Luka Ćirović i mr Gordan Vulović, sportski radnici i entuzijasti.

Sve je više toplih dana i prilike da se otisnete u sportsku avanturu pored reke Ribnice. Zamenimo internet i računare dobrom sportskom avanturom pored reke, a od juna plan je da, u skladu sa epidemiološkim uslovima, počne da radi i kupalište.  

  V. Ristović