Revija lepih poteza i druženja

U naselju Zmajevac, predgradju nadomak Kraljeva, odigran je stonoteniski turnir u pojedinačnoj konkurenciji, na kojem je učestvovalo dvadeset igrača

Organizator – Stonoteniski klub Spin art je ovom prilikom ugostio igrače iz Beograda, stonotenisere od kojih većina igra sa svojim klubovima u ligaškim takmičenjima. 
      Igrači su podeljeni u grupe, pa su odigrana po tri susreta, posle kojih su se prva dva najbolje plasirana takmičara našla u nokaut fazi. Na kraju, do finala su stigli Kraljevčanin Saša Milašinović i Janoš Galo (Beograd). Bio je to meč koji je obilovao lepim potezima i gotovo do poslednjeg poena bio pun neizvesnosti.  
       Medalja i novčana nagrada pripali su takmičaru iz Beograda. U borbi za treću poziciju pobednik je bio Viktor Spasojević (Beograd) koji je savladao Igora Pavlovića predstavnika domaćina. 
       Turnir je besprekorno, sa porodicom i prijateljima, organizovao Marko Matović vlasnik sportske hale koja će uskoro biti svečano otvorena i nosiće ime kluba – Spin art. 
        Po završetku turnira, kako to već biva u ovakvim prilikama, organizovan je i naknadni “taj brek” uz obavezno “iće i piće“.
Tekst i foto: Stole Petković

detalj sa finala
finalisti Milašinović i Galo