Šta sve nudi akva-park Raj u Vrnjačkoj Banji?

Turistička ponuda Vrnjačke Banje postala je bogatija za još jedan sadržaj, akva- park Raj, mesto za uživanje u vodenim atrakcijama za sve generacije

Akva-park Raj prostire se na skoro četiri hektara i ima brojne saržaje koji će mu, nakon puštanja u rad i poslenje faze, zasluženo dati poziciju najvećeg vodenog parka u Srbiji i regionu. Bazen sa talasima prostire se na 2.000 kvadratnih metara, a tzv. „lenja reka“ duga je čak 460 metara.

Nezaboravna pustolovina za najmlađe je na gusarskom brodu, platformi sa prskalicama i u društvu zabavnih animatora, gde se rađa vesela družina koja uživa u svakom trenutku – od prskanja iz topova u plitkom bazenu, preko pretrčavanja kroz oblak kapljica iz prskalica  na platformi, sve do poslednjeg minuta kada na izlazu neko od junaka deli balone najmlađim posetiocima.

Vožnja „lenjom rekom“ uživanje je za sve posetioce. Jedan krug u gumenom šlaufu traje oko 15 minuta i za vreme vožnje smenjuju se mirna reka i brzaci, pa opuštajuća vožnja postaje prava zabava. Najveća oduševljenje je bazen sa talasima od 2.000 kvadrata koji posetiocima daje osećaj letovanja na nekom od egzotičnih svetskih letovališta, naročito kada počne „pena party“, jer tada zabava dobija drugu, potpuno novu dimenziju. Još na ulasku u bazen stičete utisak boravka na moru. Veliki broj posetilaca brčka se u najplićem delu bazena koji ima postepen ulazak, dok stopala zaljuskuju talasi  – i baš kao i na obali mora uživaju u suncu i vodi.

Zvanično otvaranje (po okončanju i druge faze radova) – predviđeno je za petak 5. avgust u 18.30.

Negujući porodične vrednosti akva-park Raj za porodične i grupne posete nudi specijalne pakete, kao i specijalne cene za seniore, učenike i velike porodice.

Raj je i prvi IKEA Family partner u Srbiji sa povoljnostima za članove.

Sve detalje zainteresovani mogu da pronađu na linku akva-park Raj

Ostavite komentar

E-mail adresa se ne objavljuje. Obavezna polja *