Vrnjačka Banja: u toku predkvalifikacioni futsal turnir za žene

Cilj je odlazak na Evropsko prvenstvo

U Hali sportova u Vrnjačkoj Banji u toku je predkvalifikacioni turnir za Evropsko prvenstvo u futsalu za žene. Prema rečima Vladimira Jovanovića, direktora ženske futsal reprezentacije Srbije, naša reprezentacija nije imala mnogo vremena za pripreme, ali su u stručnom štabu ipak optimistički raspoloženi.

Mislim da su devojke spremne da daju svoj maksimum. Reprezentacija Holandije je favorit u našoj grupi. Cilj nam je da prođemo predkvalifikacije i plasiramo se dalje. Da podsetim da su naše reprezentativke prethodno pobedile reprezentaciju Nemačke, inače najbolju futsal selekciju. To pokazuje da imamo kvalitet i da možemo da postignemo dobre rezultate. Zahvalio bih se publici koja nas je bodrila, nadam se da će tako biti i u subotu (14 maja) kada se turnir završava – rekao nam je Vladimir Jovanović direktor ženske futsal reprezentacije Srbije.

Do sada: Holandija je savladala Letoniju sa 6:0, a Srbija slavila u meču sa Severnom Irskom 2:1. Potom je Holandija pobedila Severnu Irsku sa 2:0. Posle meča Srbija i Letonija, sutra – poslednjeg dana turnira, sastaće se Letonija i Severna Irska i Srbija i Holandija, saznajemo od Vladana Đorđevića Šilje iz Sportskog centra Vrnjačka Banja.

Dragan Ivanović

Ostavite komentar

E-mail adresa se ne objavljuje. Obavezna polja *