UMESTO ZA DOČEK–NOVAC ZA LEČENJE

15. decembar 2016.

„Dajmo šansu za život bolesnim mališanima: Nova godina bez ukrašavanja i estradnih umetnika nama neće uzeti ništa, a mnoga deca će dobiti šansu da budu izlečena“, poručuje Sindikat zaposlenih policije

Sindikat zaposlenih policije pozvao je danas predsednika Srbije, premijera, političke stranke, državne institucije, sindikalne i ostale organizacije, medije, javne ličnosti i sve građane Srbije da na uštrb ukrašavanja gradova i opština, dovođenja estradnih umetnika za proslavu novogodišnjih praznika, sredstva daju za lečenje bolesne dece u Srbiji.

„Mi imamo vremena da još edugo slavimo novogodišnje praznike, a mnoga deca u Srbiji koja su teško bolesna nemaju tu šansu, zato vas pozivamo da se svi ove godine odreknemo ukrašavanja i dovođenja estradnih umetnika u svoje gradove. Dajmo šansu bolesnoj deci da se izleče. Nama jedna Nova godina bez ukrašavanja i estradnih umetnika neće uzeti ništa, ali mnoga deca će dobiti šansu da žive i budu izlečena.

Budimo ljudi, zaboravimo uživanje, dajmo šansu životu, dajmo šansu bolesnoj deci, ona su ta koja će nastaviti naš put gde smo mi stali.

U ime Sindikata zaposlenih policije saopštenje je potpisao predsednik Dejan Đukić.

One thought on “UMESTO ZA DOČEK–NOVAC ZA LEČENJE

  1. . Igrom slučajeva sam upoznala ovo divno, druzeljubivo i nasmejano dete. Želim mu brz oporavak.

Comments are closed.