Uslovi korišćenja i autorska prava

[bt_section][bt_row][bt_column width=”1/1″][bt_text]

USLOVI KORIŠĆENJA:

Krug.rs omogućuje Vam korišćenje usluga i sadržaja Portala u skladu sa dole navedenim uslovima korišćenja. Uslovi korišćenja primenjuju se na sve sadržaje i usluge Krug.rs portala.

Autorska prava

Krug.rs polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod). Korišćenje bilo kog dela Portala, koje se odnosi na autorska prava, dozvoljeno je (internet sajtovima) samo uz navođenje izvora i linka prema portalu Krug.rs, a na radiju, TV i u štampanim izdanjima) samo uz obavezno navođenje portala Krug kao izvora informacija najmanje jednom u nekoj od prve tri rečenice. Uz preuzete fotografije obavezno je navođenje portala Krug kao izvora.

Krug.rs zadržava pravo promene sadržaja (privremenog i trajnog), bilo kog sadržaja ili načina pružanja usluga na Portalu, bez prethodne najave.

Krug.rs portal se sastoji od tekstova koji su lični stavovi sagovornika, kao i tekstova gostujućih autora, koji su u potpunosti odgovorni za njihov sadržaj.

Korišćenjem bilo kog dela sajta smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost. Krug.rs ne može snositi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem portala Krug.rs. Krug.rs ne snosi odgovornost nastalu oglašavanjem na ovom Portalu.

Izmene uslova korišćenja

Krug.rs zadržava pravo na izmene ovih uslova korišćenja u bilo kom trenutku, neće biti odgovoran za moguće posledice proizašle iz takvih promena. Navedene promene stupaju na snagu objavljivanjem na portalu Krug.rs.

Materijali preuzeti sa portala Krug koji nisu izvorno vlasništvo Kruga moraju biti označeni izvorom koji je označen i na portalu Krug. Korišćenje materijala uz nepoštovanje bilo kog od pomenutih pravila smatraće se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskoj odgovornosti.

U skladu sa Uslovima korišćenja društvene mreže Fejsbuk korisnici odgovaraju za sadržinu komentara koje ostavljaju na Fejsbuku.

Administratori zvanične Fejsbuk stranice portala Krug ukloniće sve komentare za koje procene da su suprotni Uslovima korišćenja. Kolumne:

USLOVI KOMENTARISANJA:

Sa portala Krug i zvanične Fejsbuk stranice portala, administratori će ukloniti sve komentare za koje procene da su suprotni Uslovima korišćenja.

Na portalu su zabranjeni komentari koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Nije dozvoljeno ni objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiču diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv osoba ili grupe osoba zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne, političke ili bilo koje druge orijentacije/opredeljenosti, vređanje ličnosti korisnika i osoba čije ime se pojavljuje na sadržajima portala, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično ili prekršajno delo.

[/bt_text][/bt_column][/bt_row][/bt_section]