Pojačana kontrola poštovanja mera protiv kovida u Kraljevu

Gradska uprava najavila je da će narednih dana komunalna inspekcija i komunalna milicija svakodnevno kontrolisati poštovanje antikorona mera na otvorenom  i u zatvorenim prostorima, kao i radnog vremena ugostiteljskih, trgovinskih i drugih objekata

Naredbom o radnom vremenu i prostornim ograničenjima za vreme nepovoljne epidemiološke situacije tokom trajanja zarazne bolesti COVID-19 („Sl. glasnik RS“, br. 60/2021, 61/2021 i 70/2021), predviđeno je da pravna lica i preduzetnici (poslodavci) koji obavljaju delatnost u oblati ugostiteljstva, mogu obavljati svoju delatnost od 06.00, a najduže, do 01.00 sat narednog dana.

S tim u vezi, Gradska uprava Kraljeva podsetila je danas na obavezu da se, pored navedene naredbe, poštuje radno vreme propisang u skladu sa Odlukom o radnom vremenu u trgovinskim, zanatskim i ugostiteljskim objektima na teritoriji grada Kraljeva), kao i svih epidemioloških mera, kako na otvorenom, tako i u zatvorenim prostorima.

Narednih dana komunalna inspekcija i komunalna milicija svakodnevno će kontrolisati sprovođenja mera lične zaštite, poštovanja mera na otvorenom  i u zatvorenim prostorima, kao i radnog vremena ugostiteljskih, trgovinskih i drugih objekata, navodi se u saopštenju.

1 komentar za naslov “Pojačana kontrola poštovanja mera protiv kovida u Kraljevu

  1. Nije nego…. Laž, laž, laž,…..ko kontroliše vaše stranačke skupove, vaše ugostitelje, sve one koji su pod zaštitom vaše šape, kopite ili papka ?!?

Comments are closed.