Saopštenje gradonačelnika Kraljeva: Građani juče bili taoci Đilasovih pristalica

U saopštenju koje je dostavljeno medijima, dr Predrag Terzić ističe da su učesnici protesta „do juče jedni govorili drugima da su fašisti, a ovi im odgovarali da su stani plaćenici, a onda su zajedno protestovali, ne da bi zaštitili životnu sredinu, već u nameri da sruše režim“

Tokom jučerašnjeg dana građani Srbije bili su taoci Đilasovih pristalica koje su blokirale ulice i raskrsnice, tvrdi u svom saopštenju gradonačelnik Kraljeva dr Predrag Terzić i dodaje:

Đilasove pristalice su blokirale ulice i raskrsnice, ne dozvoljavajući bolesnima da odu kod lekara, maltretirajući penzionere i majke sa decom da neometano šetaju, sprečavajući radnike mnogobrojnih novootvorenih fabrika da odu na posao. U Kraljevu se okupila heterogena grupa zviždača, skupljena „s koca i konopca. Bilo je tu svega – od četnika iz Bulajićevih filmova, frontaša, kvazi starosedeoca, do onih koji su se peli po saobraćajnim znacima uništavajući narodnu imovinu.

Do juče su jedni govorili drugima da su fašisti, a ovi im odgovarali da su strani (Soroševi) plaćenici, a danas su se zajedno okupili kako bi protestovali, ne da bi zaštitili životnu sredinu, već u nameri da sruše režim. Ne spaja njih nikakva zajednička ideologija, već isti gazda. Vlast se ne ruši na ulici, već se menja na izborima. Vaš problem je što narod neće da glasa za vas, jer ko bi glasao za Đilasa i njegovog tajkuna Matovića, za večite studente i džabalebaroše iz Lokalnog fronta, najgoreg đaka i maminog doktora Panića… Zapamtite dobro, pristojna Srbija će pobediti!“, poručuje u svom saopštenju gradonačelnik Kraljeva dr Predrag Terzić.

O izveštaju sa jučerašnje blokade saobraćaja u Kraljevu čitajte u našem tekstu

U Kraljevu – blokada saobraćaja kod Male pijace uglavnom mirna, uz manji incident (VIDEO)

6 komentara za naslov “Saopštenje gradonačelnika Kraljeva: Građani juče bili taoci Đilasovih pristalica

  1. Ovakve nebuloze nekoga ko je, nažalost, gradonačelnik Kraljeva, ne treba ni komentarisati. Kraljevo je imalo i u prošlosti loše ljude na čelu, ali ovo je prevršilo svaku meru.

  2. Ako u “pristojnu Srbiju” računate doktore kojima je oduzeto zvanje zbog falsifikovanja, tone marihuane koje postadoše indijska konoplja, fantome koji u izbornoj noći ruše kuće i poslovne prostore, batinaše, navijače, policiju koja čuva mural Ratka Mladića, ministre koji ne znaju šta je antisemitizam, gradonačelnike koji ne znaju da se izgovara “aerodrom”, a ne “aerodrum”, spin doktore, koferčiće i pretvaranje države u privatno preduzeće SNS D.O.O. onda u redu!

  3. A za koga, čoveče, kupuješ tolike stanove po Kraljevu ako ne nameravaš da u njemu živiš i kad ti šef padne s vlasti!

    1. Zna li se koliko ih je kupio? Valjda ce i ti jednom biti predmet zakona o poreklu imovine, koji su kao doneli, ali za njih izgleda ne važi!!! Jednom će valjda odgovarati pred zakonima!

Comments are closed.