Prvi rođendan OxyHouse hiperbaričnog centra u Kraljevu (VIDEO)

Za godinu dana ovo mesto postalo je omiljeno mnogima koji su osetili magiju hiperbaričnih tretmana u centru koji sada ima – tri komore

Pre tačno godinu dana u Kraljevu, u Čika Ljubinoj broj 5, otvoren je OxyHouse hiperbarični centar.Građane koji su se upoznavali sa tretmanima u hiperbaričnim komorama, interesovalo je hoće li moći da ih priušte, a za godinu dana mnogo je onih koji su ih i isprobali. Malim slavljem – OxyHouse je proslavio svoj – prvi rođendan.

Pogledajte VIDEO:

Okupili smo prijatelje, poslovne saradnike i rođake da obeležimo prvu uspešnu godinu rada.  Mi smo izuzetno zadovoljni našim poslovanjem u prvih godinu dana, a mislim da i klijenti koji su ovde dolazili dele naše mišljenje. Dokaz za to je činjenica da se većina njih tretmanima vraćala već nekoliko puta, što nam govori da smo lepo sarađivali prethodnih godinu dana. Nadam se da će u narednom periodu sarađivati još bolje. Radi unapređenja poslovanja i još boljeg odnosa sa klijentima, napravili smo dogovor sa partnerima iz Kraljeva, našim prijateljima koji su takođe prepoznali u hiperbaričnim tretmanima potencijal i benefite koje oni donose ljudima i oni će zajedno sa nama, i sa Katarinom koja ovde radi već godinu dana, ubuduće voditi OxyHouse u Kraljevu – najavio je Nikola Stevanović, koji je sa suprugom Žaklinom pre godinu dana pokrenuo ovu uspešnu priču.

Nikola Stevanovič sa suprugom Žaklinom pokrenuo je OxyHouse hiperbarični centar u Kraljevu

Olgica i Marko Trifunović novi su suvlasnici koji su se timu priključili baš na prvu godišnjicu hiperbaričnog centra. Da donesu ovakvu odluku poželeli su nakon što su, kako sami kažu, otkrili blagodeti koje su im doneli tretmani u hiperbaričnim komorama.

Želimo da pozovemo sve naše sugrađane da dođu i isprobaju naše hiperbarične komore, da se uvere u sve efekte i benefite koje oni donose, a preporuke dajemo na osnovu sopstvenog iskustva. Sada ovu priču nastavljamo u proširenom sastavu i ohrabrujemo one koji još nisu probali tretmane da to učine kod nas, jer su cene hiperbaričnih tretmana pristupačne, a najbitnije je da je prvi tretman besplatan – kaže Olgica Trifunović.

I njen suprug Marko uveren je da će svi biti zadovoljni nakon što osete kako hiperbarične komore mogu da utiču na njihov organizam.

novi suvlasnici – Olgica i Marko Trifunović sa decom

Hiperbarične komore su namenjene onima koji imaju neke zdravstvene probleme, ali isto tako i onima koji brinu o svom zdravlju, namenjene su sportistima za brži oporavak, deci. Jednostavno, namenjene su za sve uzraste, a mogu ih koristiti i svi koji žele da čuvaju i da unapređuju svoje zdravlje, da brinu o izgledu svoje kože ili da preventivno brinu o svom zdravlju i utiču na smanjenje svih negativnih efekata do kojih, nažalost, može doći u vremenu u kojem živimo gde su velika zagađenja i mnogi štetni uticaji – poručila je Olgica Trifunović.

Primena kiseonika pod pritiskom većim od atmosferskog, kaže i zvanična medicina, predstavlja napredak koji se po značaju može meriti sa uvođenjem transfuzije krvi i antibiotika u terapiji. Ako još niste, uz prvi – besplatan tretman, eto prilike da proverite zbog čega kažu da hiperbarične komore predstavljaju najkraći put do zdravlja i lepote.

mail: oxyhouse.kraljevo@gmail.com

Instagram: @oxyhouse.srbija

Facebook: @oxyhouseSrbija

sajt https://oxyhouse.rs/

Telefon 064 115 19 12