Takmičenje za najduži poljubac: Samo se ljubav množi kad se deli (VIDEO)

Irena i Đorđe Božić više i ne broje svoje pobede na Mostu ljubavi u Vrnjačkoj Banji na kojem su se i verili pre devet godina

Pobednici manifestacije „Poljubi me“, kojom Vrnjačka Banja na Mostu ljubavi slavi Dan zaljubljenih i vinogradara, ove godine ponovo su bili bračni par Božić, Irena i Đorđe iz Medveđe kod Trstenika.

Njihov poljubac iz 2015. godine trajao je 101 minut, kada je „pala“ i veridba, a svoj rekord oborili su pet godina kasnije poljupcem koji je trajao 112 minuta.

Ove godine njihov pobednički poljubac trajao je 48,5 minuta, ali je to bilo dovoljno da pobede ostalih sedam parova iz Srbije.

Za deceniju i po trajanja ove manifestacije koja se organizuje uvek 14. februara takmičilo se ukupno više od 500 parova, a najstariji su bili baka i deka od po 90 godina.

Svi parovi koji su danas bili deo manifestacije na Mostu ljubavi u Vrnjačkoj Banji, dokaz su da se samo ljubav množi – kada se deli.

Inače, deo katanaca koje su zaljubljeni ostavljali na Mostu ljubavi morao je da bude uklonjen, zbog oštećenja koja su postala vidljiva na ogradi.

M. M. D.