Peto Veče mode, stila i glamura održano u Vrnjačkoj Banji

Nakon dve modne revije na kojima su predstavljene nove kolekcije poznate kreatorke Biljane Tipsarević i niškog modnog brenda „Dušan stil“, dodeljene su nagrade laureatima uz nastupe Ivane Jordan i vrnjačke pop pevačice Maje Marinković

U hotelu „Tonanti“ u Vrnjačkoj Banji održano je peto po redu Veče mode, stila i glamura, uz dve modne revije i sjajnu organizaciju. Veče mode, stila i glamura, ranije je održavano u operi i teatru „Madlenijanum“ u Beogradu.

Nakon dve modne revije na kojima su predstavljene nove kolekcije poznate kreatorke Biljane Tipsarević i niškog modnog brenda „Dušan stil“, dodeljene su nagrade laureatima uz nastupe Ivane Jordan i vrnjačke pop pevačice Maje Marinković. Za „Modni brend godine“, nagradu je dobila manekenka Ivana Bataković za svoj brend „AASHA“. Suzana Mančić bila je laureatkinja u kategoriji „Jedinstveni modni stil“, za ekskluzivni dizajn nameštaja „Voodline design“ – Ivana Jordan, za modnu pop divu godine proglašena je Marija Petrović sa televizije Hype za modnu emisiju, Dušan Petrović za modnog fotografa godine. Biljana Tipsarević proglašena je za modnu dizajnerku godine, Danijela Komatović za umetnicu godine, a brend „Little Nest“ za medicinsku uniformu godine i „MB contur“ za dizajn trenerki.

Direktor  hotela „Tonanti“ Aleksandar Gvozdić, rekao je da su svi učesnici ove maninfestacije već nekoliko dana u Vrnjačkoj Banji, da nose lepe utiske iz „kraljice srpskog turizma“, čime hotel „Tonanti“ na ovaj način predstavlja sopstveni ali i potencijal Vrnjačke Banje na najvišem mogućem nivou.

Po oceni učesnika, organizator događaja, Dejan Pantić, producent manifestacije Dama i džentlmen godine, opravdao je poverenje prisutnih na događaju kojima je po završetku večeri upriličen koktel i degustacija vina.

Pantić je, sa željom da događaju da i humanitarnu notu, u goste pozvao i Fondaciju Humanist kojoj je za njihove humanitarne aukcije poklonio odevne kombinacije poznatih dizajnera poput Marije Šabić, Bate Spasojevića i drugih koji su svoje modele donirali organizatoru događaja. Njima se pridružila i košarkašica, (bivša kapitenka košarkaške reprezentacije Srbije) Milica Dabović, koja je donirala svoj dres sa finalne utakmice za prvenstvo Evrope sa svojeručnim potpisom.

Poseban aplauz na događaju dobili su doktori i medicinski radnici Happy dental centra iz Stopanje koji su za svoj humanitarni rad i profesionalnost u poslu nagrađeni modernim medicinskim uniformama kompanije Little nest.