ZA POČETAK SEZONE – SKIJANJE GRATIS

7. decembar 2016.

Na kopaoničkim stazama ima 30 cm snega, rade i sistemi za veštačko osnežavanje, skijašima na raspolaganju pet žičara, šest staza i besplatan dvodnevni ski pass

Kopaoničke padine čekaju skijaše i bordere! Sutra (četvrtak, 8. decembar) počinje “Ski Opening Kopaonik”, manifestacija koju već sedmu godinu z redom organizuje MK Mountain Resort u saradnji sa JP Skijališta Srbije. U ski centru Kopaonik trenutno radi pet žičara i šest staza na kojima ima 30 centimetara utabanog snega. Sistemi za veštačko osnežavanje rade bez prestanka, s obzirom da je temperatura u minusu, što je neophodan uslov kako bi se proizvodio sneg. Trenutno se priprema još staza, kako bi se što pre proširo rad skijališta.

Sve zaljubljenike u snežne sportove koji će se ovog vikenda naći na Kopaoniku, očekuju dnevne i noćne žurke, nagradne igre, modne revije i raznovrstan zabavni program za sve uzraste. Ove godine, prvi put na Ski openingu, organizatori su priredili dve glavne bine i dva muzička pravca – Serbian stage i Underground stage na kojem će nastupati brojni poznati izvođači.

Ovog vikenda na Kopaoniku se očekuje više od 15 000 gostiju, a MK Mountain Resort je i ove godine za svoje goste obezbedio dvodnevni besplatan ski pass u toku prvog ski & snowboard vikenda, dok JP Skijališta Srbije odobrava popust i do 70 posto na cenu ski karata, od poludnevne do četvorodnevne. Radno vreme skijališta je od 9 do 15.30.

Izvor: Skijališta Srbije