NAGRADE RPK KRALJEVO NAJBOLJIMA

14. decembar 2016.

Po pet preduzeća i pojedinaca sa teritorije Raškog i Moravičkog okruga dobitnici su ovogodišnjih nagrada Regionalne privredne komore (RPK) Kraljevo za uspeh u svom poslovanju

Diplome su dobile i dve dame koje su proglašene za najbolje preduzetnice, a ove godine dodeljene su i četiri specijalne nagrade za izuzetan doprinos očuvanju i unapređenju komorskog sistema.

Plakete za izvanredne rezultate u poslovanju, ostvarivanju razvoja i unapređenju privrede u ovoj godini pripale su privrednim društvima „Elektromontaža“ Kraljevo, „Euroline“ i „Elsat“ iz Čačka, „Ekonom“ iz Ušća i „Helios Srbija“ iz Gornjeg Milanovca.

Diplome RPK za izuzete rezultate u pivređivanju i unapređenju preduzetništva u ovoj godini dobili su Ivan Dolamić, direktor „Findomestic banke“, Aco Ilić, generalni direktor „Rudnik i flotacija Rudnik“, Radoš Milovanović, generalni direktor preduzeća „Milan Blagojević – Namenska“ iz Lučana, Ibrahim Škrijelj, generalni direktor preduzeća „Novi Pazar put“ i Dejan Vladović, rukovodilac ekonomsko-finansijskog sektora EPS Distribucija Beograd – ogranak Kraljevo.

Danijela Božić, vlasnica konfekcije „O! Philip“ iz Kraljeva i Zorica Selaković, vlasnica samostalne zanatske radnje „Dessert“ iz Čačka, najbolje su žene preduzetnici u 2016. godini.

Specijalne diplome RPSK Kraljevo za izuzetan doprinos očuvanju i unapređenju komorskog sistema dobili su Petrašin Jakovljević, direktor kompanije „Metalac“ iz Gornjeg Milanovca i predsednik RPK Kraljevo, Miroslav Tlačinac, vlasnik preduzeća „Amiga“ i potpredsednik RPK, Milisav Novićić, vlasnik preduzeća „Unipromet“ i , takođe, potpredsednik RPK, kao i Milomir Tošović, direltor preduzeća „Kotlenik promet“ i predsednik skupštine RPK

Na sednici skupštine RPK Kraljevo razmatrana su i privredna kretanja u zemlji za prva tri kvartala ove godine, usvojen ovogodišnji izveštaj o radu.

Od 1. januara naredne godine RPK Kraljevo biće pripojena Priivrednoj komori Srbije.