DA SVA DECA BUDU VESELA

27. decembar 2016.

Vreme novogodišnjih praznika uvek je vreme darivanja, pa grupa entuzijasta organizuje humanitarne akcije koje će obradovarti i decu koja poklone ne očekuju

U četvrtak 29. decembra u 18 časova, glumci Kraljevačkog pozorišta igraće predstavu “Zaboravni Deda Mraz” u humanitarne svrhe. Ulaznice po ceni od 150 dinara zainteresovani mogu da kupe u prostorijama Kulturnog centra “Evergrin”, a na dan predstave i na biletarnici pozorišta.

U ime organizatora Kraljevčanka Danijela Milosavljević kaže da će od prikupljenog novca biti kupljeni novogodišnji paketići za decu sa smetnjama u razvoju u osnovnoj školi “Ivo Lola Ribar”.

Takođe, Kulturni centar “Evrergrin” organizator je i akcije “Jedan slatkiš – jedan slaniš”, čija je ideja da novogodišnje paketiće dobiju i deca čiji roditelji nemaju novca da ih obraduju. Ova akcija traje još sutra, a paketićima će biti obradovanai mališani u kraljevačkoj Opštoj bolnici “Studenica”, deca u porodicama u kojima ih je najmanje troje,  kao i maišani bez jednog ili oba roditelja.

Zainteresovani donacije mogu da donesu u salon Ivaneja Jasmina, Hajduk Veljkova 24A, u bife Kod Shane, Omladinska 25, GrupaGrupa i Kulturni centar Klub Evergrin u Cara Dušana 4 G,  Edukativni centar Karanovac – Engleski jezik i Folklorni Ansambl Karanovac Kraljevo na uglu UlicaRada Končara i IV Crnogorske ulice u Ribnici, kao i na adresi Tamara Lukovic, brendirana second hand garderoba, Dimitrija Tucovića 11,

Neka nam deca budu vesela, poručuju organizatori. Priključite se I vi ovoj humanitarnoj akciji!