“OLOVKE U RUKE, PAMET U GLAVU”

11. mart 2016.

Poruka kraljevačkog odbora Pokreta “Levica Srbije” čiji volonteri nude pomoć poplavljenim sugrađanima

Iako još nismo sanirali posledice, niti smo se zaštitili od mogućih poplava kakve su nam se dešavale 2014, pa i mnogih godina ranije, nabujale reke i potoci širom Srbije, kao i u našem kraljevačkom kraju, i ovog proleća su nas “iznenadili” nanevši ogromnu štetu stanovništvu i privredi, naročito poljoprivrednicima.

Čini se, nažalost, u “pravo” vreme, kao naručeno za izbornu kampanju kratkovidog, nesposobnog i sebičnog republičkog i lokalnog rukovodstva, da opet započne s poplavom novih predizbornih obećanja i šarenih laža već ojađenom narodu.

Zato, kad nam već stižu opšti izbori – olovke u ruke, a pamet u glavu! Novoosnovani kraljevački odbor Pokreta “Levica Srbije”, baš kao ni ceo naš pokret, nema tako bogate sponzore kao vladajuće stranke da bi svim svojim sugrađanima, a posebno meštanima Grdice, Adrana i drugih pomoravskih sela mogao da pomogne finansijski, ili nekim drugim materijalnim sredstvima. Ali, zato su volonteri karljevačkog odbora “Srpske levice”, spremni da dođu i dobrovoljnim radom pomognu svojim poplavljenim sugrađanima.

Javite nam se na tel. 064/824-75-76, ili neposredno u sedištu Odbora u Ulici cara Lazara br. 100.