ČESI TRAŽE IZVOĐAČA RADOVA

12. januar 2017.

Kompanija RC Reinvest traži izvođača radova za izgradnju tržnog centra u Ribnici, na prostoru između nove Hale sportova i OMV pumpe koji, kako je najavljeno, treba da bude otvoren do kraja ove godine

Kompanija RC Reinvest dobila je građevinsku dozvolu za, kako se u projektu zvanično navodi – ritejl parka površine 5.000 kvadrata u Kraljevu, u Ulici Dušana Popovića.

U toku je tender i odabir generalnog izvođača radova, koji će početi gradnju u narednim mesecima, kažu u kompaniji RC Reinvest, koja je ćerka RC EUROPA. Ukupna investicija vredna je oko pet miliona evra, a ovaj projekat omogućiće posao za 100 radnika, saopštila je ranije kompanija.

Objekat će biti smešten na parceli od 11.178 kvadratnih metara, na prostoru između OMV pumpe i Hale sportova, a u saradnji sa Gradom Kraljevom, RC Reinvest je već investirao u izgradnju nove raskrsnice u Ulici Dušana Popovića. Time je omogućen lakši i bezbedniji pristup Hali sportova i budućem ritejl parku.

Posetiocima novog ritejl parka biće dostupni mnogobrojni internacionalni modni brendovi, a u Maxi supermarketu svakodnevne namirnice – kažu u RC Reinvest.

Objekat u Kraljevu će biti otvoren u poslednjem kvartalu ove godine.

Kako je već objavljeno, kompanija RC Reinvest je prošle godine dobila i građevinsku dozvolu za izgradnju ritejl parka Vršac. Krajem 2016, podneli su zahtev za prijavu radova i počeli sa pripremnim radovima na parceli. Otvaranje objekta u Vršcu takođe je u planu za kraj 2017. ili prvi kvartal 2018. godine.

Planiramo da u 2017. dobijemo još dve građevinske dozvole, za lokacije koje su sada u pripremi, gde bi trebalo da budu komercijalni objekti sličnog sadržaja i sa sličnim zakupcima – kažu u RC Reinvest.

RC Reinvest je ćerka kompanije RC EUROPA čije je sedište u Brnu u Češkoj. Kompanija ima predstavništva u Rumuniji, Bugarskoj, Srbiji.

izvor : ekapija (http://www.ekapija.com/website/sr/page/1641457)