NOVI SERVISNI CENTAR U KRALJEVU

29. mart 2017.

Svi koji svoje vozilo do kraja juna budu registrovali u novom poslovno-servisnom centru kompanije Marić u Kraljevu, imaće  BESPLATNU POMOĆ NA PUTU u čitavoj Srbiji godinu dana nakon registracije

Nijedna kompanija koja drži do sebe ne pokušava da predviđa budućnost, već je sama kreira. Svesni te činjenice, u kompaniji Marić Centar iz Progorelice, odlučili su se za izgradnju novog poslovno-servisnog centra u Kraljevu u ulici Jovana Deroka 101, pored novog vrtića, pod nazivom Auto Control, koji je I zvanično počeo sa radom.

Novi poslovno-servisni centar u Kraljevu je povrišine 300m2 i poseduje najmoderniju liniju za tehnički pregled putničkih i lakoteretnih vozila. Na licu mesta klijenti mogu da obave kompletnu registraciju vozila i da dobiju registracionu nalepnicu bez odlaska u Policijsku upravu MUP-a, a na raspolaganju im je mogućnost odloženog plaćanja na više mesečnih rata.

U narednom periodu planirano je proširenje na zamenu pneumatika, reglažu trapa, sitne servisne intervencije, kao i na prodaju dodatne opreme za automobile.

Otvaranju je prisustvovao veliki broj zvanica iz privrednog i kulturnog života grada Kraljeva.

Objekat je svečano otvorio direktor Marić Centar Mirko Marić koji je poručio da je ideja bila da klijentima priđu još korak bliže:

Svesni da način života u kojem sve manje imamo vremena, kako za svakodnevne stvari, tako i za one koje se obavljaju jednom godišnje, kao što je registracija vozila, ideja nam je bila da uslugu koju pružamo na primarnoj lokaciji približimo gradu i klijentima.

Marić centar će u promotivnom periodu do kraja juna, svim klijentima koji zaključe registraciju vozila u novom poslovnom centru pokloniti besplatnu pomoć na putu godinu dana nakon registracije na celoj teritoriji Srbije.