DALJE IDE – NAŠ ALEKSA PEROVIĆ

23. april 2017.

Mladi Kraljevčanin Aleksa Perović (21) direktno se plasirao u četvrto kolo takmičenja „Zvezde Grada“, zajedno sa svojim protivnikom u duelu Damirom Džankićem iz Banovaca

Damir Džakić iz Banovića učestvovao je u duelu sa Aleksom Perovićem iz Kraljeva. Prvi se predstavio pesmom “Starim sam”, dok je drugi izabrao numeru “Utorak”. Posle prve pesme u koju su obojica odlično izveli svoje numere, rezultat je bio pet prema pet.

Veliku borbu nastavili su svaki na svoj način. Damir je izabrao manje poznatu pesmu “Samo je duša ostala” Hama i Sose, dok je Aleksa fascinirao interpretacijom “Ostaće istine dvije” Dina Merlina.

Nakon što su obojica dobili po sedam glasova, umesto da pevaju „a capella“ (bez instrumentalne pratnje), posle čega bi žiti morao da odabere jednog od kandidata, odlučeno je da se do kraja emisije sačeka odluka žirija o kvalitetu ostalih takmičara. Tada je saopšteno da i Aleksa, i Damir – idu direktno u naredno, četvrto kolo ovog takmičenja.

Kraljevčanin Aleksa Perović ima veliku podršku, i žirija, i gledalaca, pa se od njega očekuje da bude i finalista, ako ne i pobednik ovog takmičenja.

foto: print screen youtube

duel Perović – Džankić počinje na 01.01.05

https://www.youtube.com/watch?v=NdsuxiP-pvY