UŽIVANJE U MILUTINOVOM KOMŠILUKU

27. april 2017.

Sa četiri ugostiteljska objekta i tradicijom dužom od četvrt veka, kraljevački „Miraž“ će sasvim sigurno biti deo istorije ovdašnjeg ugostiteljstva, a danas su najponosniji na restoran „Miraž-Autentik“ u samom srcu grada

Na mestu popularnog „Autentika“ na Trgu srpskih ratnika nekada je bio samo kafe, potom i klub namenjen mladima u podrumskom delu objekta, a onda je u godini kada je „Miraž“ slavio 25 godina postojanja, ponuda „Miraža“ u decembru 2016. godine -proširena otvaranjem fine dining restorana „Miraž Autentik“. On sada, predstavlja „pećat“ davnašnje vizije vlasnika Nenada Ilića da su uspešni oni koji shvataju da postoji mala razlika između šanse i prepreke, ali su u stanju obe da okrenu u svoju korist.

U objektu za koji važi izreka „autentično autentičan“ vlasnik je poželeo nešto koncepcijski novo. Svesni da upravljanje biznisom podseća na pticu u ruci: ako je stegnemo suviše, udavićemo je, ako nedovoljno stegnemo – odleteće, u ovom restoranu odlučili su se za ulaganja koja su uvek dokaz da je zadovoljan gost – najbolja promocija.

„Tranzicija“ kluba u restoran i promena imidža bili su postepeni i trajali godinu dana. Kako su se polako menjala i godišta gostiju, a u restoran počeli da dolaze i gosti srednjih godina, najpre je promenjena karta pića koja je prilagođena srednjoj generaciji. Uvedena je bogata karta domaćih i stranih vina raznih vrsta, kao i žestokih pića.

Planirano uvođenje hrane u ponudu je podrazumevalo opremanje kuhinje najsavremenijim aparatima, nabavku opreme i posuđa koje će omogućiti pripremu hrane na zdrav i brz način, kako bi svako pripremljeno i servirano jelo moglo da zadrži svoje najzdravije izvorne sastojke. Restoran je kompletiran modernom kuhinjom, pa je u decembru prošle godine – ponuda restorana „Miraž Autentik“ kompletmo zaokružena.

Briga o zadovoljstvu gosta počinje od samog odabira namirnica, a nastavlja se pripremom hrane bez upotrebe bilo kakvih masti ili ulja. Bilo koji obrok, u bilo koje doba dana da poručite, možete biti sigurni da ćete u tanjiru dobiti svežu i na zdrav način pripremljenu hranu, spremljenu baš po vašoj porudžbini. Za kratko vreme, ovo mesto u samom centru grada postalo je mesto na koje Kraljevčani rado dolaze na porodične ručkove, organizuju proslave firme, rođendana.

Zato restoran „Miraž Autentik“ jeste dokaz da je pravi izazov tek onaj kad od nade stvorite veru da ste doneli pravu odluku i omogućili svojoj priči da bude uspešna. A ima li tajne kako se uspeh postiže – čitaćete u nastavku…