JANIĆ U MONTE KARLU, SUTRA FINALE

9. jun 2017.

Kraljevčanin Radojko Janić, osnivač „Radijator inženjeringa“ već nekoliko dana, zajedno sa predstavnicima još 49 država, nalazi se u Monte Karlu, gde je sve podređeno izboru „E&Y“ kompanije za najboljeg preduzetnika u svetu

Kandidati iz 49 država smešteni su u najluksuznijem hotelu u Monte karlu, svi im ugađaju, imaju tretman zvezda, ali moraju da prođu brojno ocenjivanje, formalne i neformalne razgovore sa žirijem koji će odluku saopštiti u subotu u ponoć, izveštava Radio-televizija Srbije, koja u Monte Karlu ima svoju ekipu.

Srpska delegacija na svetskom takmičenju za izbor preduzetnika godine u organizaciji međunarodne revizorsko-konsultantske kompanije “E&Y” ima osam članova, a boje Srbije i Kraljeva „brani“ Radojko Janić, osnivač kompanije “Radijator Inženjering”.

On će se danas u 15.35 predstaviti pred najboljim privrednicima Evrope i sveta, a za tu priliku pripremljena je prezentacija koja će trajati 65 minuta. Na njenom osmišljavanju nedeljama su vredno radili u „Radijator inženjeringu“, zajedno sa čelnim ljudima kompanije „E&Y“ u Srbiji i ekipom Radio-televizije Srbije, koja je autor osmominutnog filma za prezentaciju kraljevačke firme.

Moj ‘kec u rukavu’ je to što smo kao radionica sa tri radnika za kratko vreme dostigli evropski, pa i svetski nivo proizvodnje – navodi Radojko Janjć.

Izbor za najboljeg preduzetnika u svetu “E&Y ” organizuje trideset prvi put, a ovo je peta godina kako u takmičenju učestvuju i srpski privrednici.

Prošle godine Srbiju je predstavljao “Termovent komerc”. Nije pobedio ali je, kaže vlasnik Dušan Perović, mnogo dobio, jer je dogovorio konkretne poslove i potpisao ugovor sa partnerom iz Ruske Federacije i realizovao jedan projekat u Saudijskoj Arabiji.

Svake godine za titulu se bori 50-ak privrednika sa svih kontitnenata iz svih oblasti. Nekima se prihodi mere milionima a drugima milijardama evra ili dolara. Ali to nije presudno za odluku žirija.

Moje lične impresije su da je svaki pobednik imao upečatljivu kako ličnu tako i profesionalnu biografiju. Pored nesumnjivog poslovnog uspeha, stvarno je bio impresivan način na koji su oni došli do uspeha sa svojim kompanijama – navodi Ivan Rakić iz međunarodne revizorsko-konsultantske kompanije “E&Y”.

Čekamo lepe vesti iz MOnte Karla, iako je fantastičan uspeh i biti učesnik takvog događaja!

1 komentar za naslov “JANIĆ U MONTE KARLU, SUTRA FINALE

  1. . [b]Bravo komšija takvi kao radojko treba državu da vode [/b]

Comments are closed.