KORAK BLIŽE URBANOJ REGENERACIJI

19. jun 2017.

Oglašen je međunarodni poziv za podnošenje ponuda za izgradnju zgrade od 106 stanova u sklopu realizacije Projekta stambene obnove od posledica zemljotresa Faza 1, Kraljevo

Ovaj javni, međunarodni poziv oglašen je na zvaničnoj internet stranici grada Kraljeva www.kraljevo.org i na zvaničnom sajtu Projekta urbane regeneracije stambenog naselja u Dositejevoj ulici u Kraljevu – www.projekatkraljevo.rs (na srpskom i na engleskom jeziku).

U pitanju je poziv za podnošenje ponuda za izgradnju zgrade od 106 stanova u sklopu realizacije Projekta stambene obnove od posledica zemljotresa Faza 1 u Kraljevu  i podrazumeva radove na izgradnji zgrade, uključujući sve neophodne građevinske i građevinsko-zanatske radove i radove na instalacijama za jednu stambenu zgradu sa dva ulaza, sa ukupno 106 stanova, veličine od 27 m2 do 112 m2 i zajedničkikm prostorijama, ukupne bruto površine 6.874 m2 u Kraljevu.

Predviđeni period izgradnje, kako se u pozivu navodi, ne bi trebalo da bude duži od 18 meseci, počev od novembra 2017.

Opis projekta:

Republika Srbija i grad Kraljevo, u saradnji sa Razvojnom bankom Saveta Evrope, finansiraju Projekat stambene obnove od posledica zemljotresa u Kraljevu. Ceo projekat se sastoji od rušenja 21 postojeće zgrade i izgradnje četiri nove osmospratnice u naselju u Dositejevoj  ulici u Kraljevu. Projektom će se preseliti 366 domaćinstava koji žive u sopstvenim stanovima ili su zakupci takvih stanova u javnoj svojini, koji su nepopravljivo oštećeni u zemljotresu koji je zadesio grad Kraljevo i centralne delove Srbije novembra 2010. Projekat će biti realizovan u tri sukcesivne faze.

Javni poziv se odnosi samo na Fazu 1.

Kriterijum za izbor najpovoljnije ponude biće najpovoljnija cena tehnički ispravne i odgovarajuće ponude.

Ponude moraju da budu dostavljene najkasnije do srede, 16.08.2017. u kancelariji:

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture

ZA JAVNU NABAVKU

VIII sprat, kancelarija br 35

Nemanjina 22-28

11000 Beograd

Tel: +381 11 362 2271

Izvođač će biti izabran od strane Komisije za javnu nabavku, koju čine predstavnici Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i grada Kraljeva.

Tenderska dokumentacija i informacije mogu se dobiti:

Elektronskom poštom, zahtevom na adresu: kraljevoproject@wbif-ipf3.eu ili

U kancelariji:

Tehnička podrška Projektu stambene obnove od posledica zemljotresa u Kraljevu

Mott MacDonald IPF Consortium,

Knjeginje Zorke 2 / 1. sprat

11000 Beograd,

uz obaveznu prethodnu najavu posete i-mejlom ili telefoniranjem zaduženoj osobi: Đorđe Mojović (+381 63 1028312)