POKLON ULAZNICE PROTIV VRUĆINA

17. jul 2017.

Sportski centar “Ibar” i portal “Krug” poklanjaju ulaznice za gradski bazen u Kraljevu; ulaznica se može iskoristiti za dnevno (11,00 – 18,00h) ili noćno kupanje od 22,00 h do ponoći

Potrebno je da posetite našu Facebook stranu, lajkujete je ili zapratite (https://www.facebook.com/Portal-KRUG-506755602837405/?fref=ts) i da ispod ovog teksta na FB stranici portala obavezno odgovorite na pitanje: „BOLJA JE VRUĆINA, ILI PROMRZLINA?“. Budite originalni i odgovorite do četvrtka 20. jula, kada ćemo objaviti spisak novih dobitnika ulaznica.

Na prethodno pitanje: “Šta može da vas iznervira na gradskom bazenu?”, odabrali smo osam najzanimljivijih odgovora, čiji su autori zaradili po jednu besplatnu ulaznicu:

Danijela Marinković Marić: Na bazenu ništa ne može da me iznervira osim moje dece kući kad počnu da dosađuju „ajdemo na bazen“, i tako sve dok ne odemo… valjalo bi nam barem dve, ostale ćemo kupiti.

Slađana Zrnzević: Može samo kiša da me iznervira, ništa drugo!

Zorica Kovinić: Na bazenu ništa ne može da me iznervira, a kući me sve nervira!

Petar Šekularac: Mesec juli,tropsko vreme, na bazen idem,bez dileme. Bacam peškir,zalet hvatam, u vodu se skokom bacam. Al’ spasilac tu se stvori, meni nešto s’ljutnjom zbori. Skokovi su zabranjeni, samo plivaj i uživaj!

Milena Mićić: Loše vreme, jer sam obećala sestričini odlazak na bazen!

Miroslav Slepčević: Mene na bazenu ništa ne nervira, samo hoću kartu da sa prijom idem na noćno kupanje! Biću dobar, obećavam! Lep pozdrav!

Snežana Pajović: Sve pohvale za spasioce i za izbacivanje padobranaca koji skaču. Ovo je najbezbedniji bazen za našu gradsku decu!!

Bojana B (potrebno je da redakciji na portalkrug@gmail.com dostavi svoje prezime( Ulazak u vodu sa naočarima za sunčanje!

Nagrađeni čitaoci portala “Krug” svoju dnevnu ulaznicu uz bilo koji dokument za identifikaciju (lična karta, zdravstvena knjižica, đačka knjižica ili studentski indeks, vozačka dozvola…) mogu da preuzmu na kiosku pored ulaza na gradski bazen.

P. S. Molimo vas da svoje komentare ostavljate isključivo ispod objave ovog teksta na FB stranici, a ne u komentarima ispod teksta na portalu

5 komentara za naslov “POKLON ULAZNICE PROTIV VRUĆINA

  1. . Naš bazen kao ZVEZDA 😀 sja ,  zato bih ulaznicu dadobijem ja!

  2. . Taman jedno noćno kupanje pred spavanje, kažu lepše se spava kad se okupaš.

  3. . Bolja je vrucina, a najbolje bi bilo kad bi ja dobio jednu ulaznicu. Moooooolim Vas!!!!! 😀 

  4. . Vrucina je bolja i otvoren bazen,zimi,zima,a moras u zatvoren bazen,bezveze.

  5. . Leti kad je vrucina na bazenu prava je milina! A zimi,kad je promrzlina sve je druga klima!>:o;)8-) (y)

Comments are closed.