OTVOREN NEST TRŽNI CENTAR U KRALJEVU

1. decembar 2017.

Srećan sam što će građani Kraljeva ubuduće imati priliku da kupuju u svom gradu, a ne u gradovima u okruženju; i to što će ovde biti zaposleni naši ljudi značiće nov prihod za grad, rekao na otvaranju gradonačelnik Predrag Terzić

Kako je i najavljivano, predstavnik RC Reinvest, kompanije koja je u obećanom roku izgradila objekat u Ulici Dušana Popovića u Ribnici i gradonačelnik Kraljeva Predag Terzić, otvorili su danas Nest retail park, prvi Nest tržni centar u Srbiji. Od danas, u ovom objektu nalaze se radnje: LC Waikiki, Deichmann, Takko, Intersoprt, Top Shop, Maxi supermarket, Nefa (nameštaj), a u objektu postoji i kafić.

Ovaj projekat izveden je u najkraćem mogućem roku, bez imalo kašnjenja. Dok su neki kasnili osam meseci sa izvođenjem radova i zaršetkom objekata, današnje otvaranje kasnilo je svega osam minuta, a mislim da je to dobra poruka i za budućnost: radićemo brže i bolje, a grad Kraljevo očekuju mnogi novi projekti – najavio je Terzić.

Direktor kompanije RC Europe, koja planira izgradnju ovih objekata širom Srbije, zahvalio se na saradnji svom timu i svima, od lokalnih vlasti, preko izvođača radova, banaka i poslovnih partnera, koji su, svako u svom domenu, doprineli da objekat bude završen na vreme. RC Reinvest je ćerka kompanije RC EUROPA čije je sedište u Brnu u Češkoj. Kompanija ima predstavništva u Rumuniji, Bugarskoj, Srbiji.

Branko Mirković, direktor “Intersporta” za tržište Srbije, odmah nakon zvanične ceremonije otvaranja, simbolično je poklonio pomoćniku gradonačelnika grada Kraljeva za omladinu i sport Nikoli Radeviću jednu loptu, kako bi promovisao društvenu akciju koju ova kompanija praktikuje prilikom otvaranja maloprodaja, a koja podrazumeva  donacija 100 lopti za učenike osnovnih i srednjih škola na teritoriji grada Kraljeva.

– “Intersport” je međunarodni lanac koji ima između 5.500 i 6.000 maloprodaja u svetu, a ova u Kraljevu je 17. u Srbiji – rekao je Mirković, dodajući da je akcija poklanjanja košarkaških lopti započeta pre dva meseca i da im je veliko zadovoljstvo što će i sve srednje i osnovne škole na teritoriji Kraljevu dobiti ovaj poklon, čiji je cilj da mlade što više usmeri na sport I rekreaciju, jer je to uslov za razvoj i izgradnju zdravih ličnosti.

foto: Zoran Ljubojević

4 komentara za naslov “OTVOREN NEST TRŽNI CENTAR U KRALJEVU

  1. . Gospodjo, pokazite malo vise optimizma da bi gradu krenulo. Radice ovaj TC jos dugo, otvorice se jos neki. U KV se otvaraju polako fabrike koje ce dati traznju za ovaj TC, bice bolje. Ne treba nam negativna energija i da nam nista ne valja. TC je moderan i lel i zajedno sa halom sportova ulepsava ulaz u grad iz pravca KS. Izgleda kao da se ulazi u neki nemacki grad, tim pre sto je put tu odlican i osvetljenje. Sve najbolje.

  2. . Ovo je još jedna strana investicija u Kraljevu, blago nama sa vama, bando nesposobna !!!!!

  3. . Komšinice, mnooogo je dve tri godine, mnogo! Mene su “stari” kraljevčani učili da u Ribnicu idem samo da “kradem pečenjake” leti dok traje sezona kupanja, tako da što se mene tiče tako može i da ostane. I do sada sam nekako bez wikiki-ja, daikikija i ostalih proseravanja, pa ću i na dalje ovi i slični “poduhvati” biti sasvim sigurno uskraćeni tog zadovoljstva da ugledaju moj dinar! A ko voli slobodno neka izvoli! Pogotovu će dobra klijentela za Waikiki i Daikiki biti hiljade i hiljade “švalja” (valjda se tako kaže za žene koje šiju) sa platom od “daj Bože” 200 eura! Oni retki koje poznajem a da imaju daliko više od 200 eura mesečno, sumnjam da će kupovati tamo, kao što neće piti kapućino i expreso u tim kaficima, toliko znam sugurno…

  4. . Ovaj trzni centar ce se zatvoriti za dve-tri god,zivi bili pa videli..

Comments are closed.