Sajamski nastup za držanje koraka sa svetom

11. mart 2019.

Preduzeće „Radijator inženjering“ učestvuje na danas otvorenom prestižnom sajmu ISH u Frankfurtu, inače najvećem sajmu tehnike na svetu u domenu kombinovanih sistema vode i grejanja, koji se održava tek svake dve godine

Danas je otvoren i do 15. marta će trajati sajam ISH u Frankfurtu, koji važi za najveći sajam na svetu u domenu kombinovanih sistema vode i grejanja, koji se održava na svake dve godine. Učestvuje 4.000 izlagača iz čitavog sveta, među njima je sedam preduzeća iz Srbije, ajedno je – iz Kraljeva. Preduzeće „Radijator inženjering“ izložile je deo svog postojećeg asortimana i prezentovalo nove proizvode.

Sajmovi uvek nude pravi odgovor na pitanje do kog stepena su tehnološki uznapredovale oprema za centralno i solarno grejanje ili kompletna oprema za termotehničke instalacije – ističe Radojko Janić, osnivač „Radijator inženjeringa“, dodajući kako su oni prisutni i na sajmovima na kojima se izlažu proizvodi, poput kotlova i opreme za termotehničke instalacije.

On dodaje da i na ovogodišnjem vodećem svetskom sajmu tehnike ISH (održava se svake druge godine)  od 11. do 15. marta u Frankfurtu mogu da se vide najveća svetska dostignuća tehnike.

Osim nas, iz Srbije su ovde, između ostalih i predstavnici preduzeća: Alfa plam, MBS, Blist, Termovent, koji prate modernizaciju oblasti klimatizacije, grejanja i hladjenja (KGH)  u Evropi. Ovde su proizvodjači opreme za KGH iz čitavog sveta i potencijalni kupci iz čitave Evrope, Rusije, Azije – kaže Janić, koji se, kao i uvek, nada važnim sajamskim susretima, dogovorima i ugovorima koji i jesu cilj svake uspešne sajamske priče.