Preminuo Jugoslav Jugo Timotijević

U mladosti bio je talenat za atletiku, a i kasnije je svoj život, okončan pre dva dana u 52. godini, Kraljevčanin Jugoslav Timotijević posvetio sportu, teretani, fitnesu i istraživanju i istinskom poznavanju prirode

Svoj život Kraljevčanin Jugoslav Jugo Timotijević, koji je pre dva dana preminuo u 52. godini, posvetio je sportu. Još kao đak, zbog svojih dobrih motoričkih sposobnosti, bio je talentovan za mnoge sportove, pre svega za borilačke veštine, ali je sebe pronašao u atletici.

Kontinuirano bavljenje sportom doprinelo je da sport postane i njegov životni poziv, a u njegovoj porodičnoj teretani za više od dve i po decenije trenirali su i još treniraju brojni sportisti, mladi ljudi i nešto stariji rekreativci.

Bio je istinski poznavalac prirode i, kako mnogi njegovi prijatelji ističu, pun životnih saveta proizašlih iz ljubavi prema prirodi i suštinskog osećaja vere. Umeo je da bude prijatelj, da bude uz ljude kada im je teško.

Mnogima koji su ga poznavali Jugo će ostati u sećanju po divnom primeru kojim je pokazivao koliko je važna ljubav unutar porodice. Bio je do srži posvećen otac kćerki Ivi i sinu Branku, suprug svojoj Slađani, sin, brat… 

Jugoslav Jugo Timotijević biće sahranjen danas (četvrtak, 8. avgust) na Novom gradskom groblju (Barutana), posle opela koje počinje u 12 časova, kada će se od njega poslednji put oprostiti porodica, rodbina, prijatelji i svi ostali koji su ga poznavali i poštovali.

2 komentara za naslov “Preminuo Jugoslav Jugo Timotijević

Comments are closed.