POSETA PREDUZEĆU “MLADI RADNIK”

4. novembar 2016.

Gradonačelnik Kraljeva u poseti firmi koja danas može da se pohvali sa 27 godina dugom tradicijom proizvodnje svih vrsta pekarskih proizvoda

U okviru obilazaka privatnih kraljevačkih preduzeća, gradonačelnik Kraljeva dr Predrag Terzić posetio je porodično preduzeće  „Mladi radnik“ u Grdici. Sa gradonačelnikom u poseti je bio i Radoje Tomašević, član Gradskog veća, koji je resorno zadužen

– Grad će se truditi da pomaže svim preduzećima koja doprinose jačanju privrede grada Kraljeva – rekao je gradonačelnik prilikom obilaska.

Pekara “Mladi Radnik” osnovana je.1990. godine kao samostalno zanatsko pekarska radnja u porodičnom vlasništvu. Velikim trudom i radom vlasnika, a sve u cilju razvoja firme, početkom 2005. godine pekara je postala preduzeće Mladi Radnik d.o.o.

Daljim finansiranjem i proširenjem kapaciteta, otvaranjem nove pekare, dobijeno je 1.000 kvadrata proizvodnog prostora. Preduzeće “Mladi Radnik” bavi se proizvodnjom svih vrsta pekarskih proizvoda. Od samog početka proizvodnje pekara nastoji da svoj prepoznatljivi kvalitet, ne samo očuva, već i unapredi. Svi proizvodi preduzeća “Mladi radnik” su bez dodatka konzervansa, što potvrđuje redovna kontrola kod renomirane kuće za ispitivanje kvaliteta proizvoda Zavod za zaštitu zdravlja Kraljevo.

Proizvodi se prave po starim domaćim receptima, sa visoko kvalitetnim brašnom i ostalim kvalitetnim sastojcima. Pekara “Mladi Radnik” poseduje međunarodnu licencu za bezbednost hrane HACCP I ISO 9001.

tekst i foto: www.kraljevo.org

1 komentar za naslov “POSETA PREDUZEĆU “MLADI RADNIK”

Comments are closed.