Lepa vest – vraćaju se popusti za gradski prevoz

Ovu temu u medijima pokrenuo je upravo portal Krug, pa najnoviju odluku preduzeća „Autoprevoz“ Čačak doživljavamo i kao našu malu pobedu u korist putnika

Kraljevački penzioneri i deca starosti do pet godina, na gradsko-prigradskim linijama, i dalje će se voziti po povlašćenim cenama.

Nakon sastanka predstavnika preduzeća „Autoprevoz“ Čačak, nosioca konzorcijuma autoprevoznika u Kraljevu i dela kompanije „Kavim“ Srbija, i PUB Internacionala sa gradonačelnikom grada Kraljeva, dogovoreno je da za prevoz penzionerima sa teritorije grada Kraljeva, koji imaju najniža primanja, na gradsko-prigradskim linijama, prevoznik odobrava popust 40 odsto, dok prevoz dece, starosti do pet godina, na gradskim i prigradskim linijama ostaje besplatan.

Ovu temu u medijima, svojim tekstom Kraljevački autoprevoznik ukinuo popuste za deo penzionera i decu stariju od četiri godine u petak 11. avgusta pokrenuo je upravo portal Krug, pa najnoviju odluku preduzeća „Autoprevoz“ Čačak doživljavamo i kao našu malu pobedu u korist putnika.

   M. M. D.

foto: ilustracija – Luda Kot, Pixabay