Prevrnuo se kamion sa prikolicom u Jovcu (FOTO)

U ranim poslepodnevnim časovima danas se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su, u prevrtanju kamiona, kako portal Krug nezvanično saznaje, povređene dve osobe. Udes se dogodio na putu Kraljevo – Kamenica, na oštoj krivini u selu Jovac. Kamion koji se kretao ka Kraljevu prevrnuo se na desni bok a bio je pun kamena, iz, kako se pretpostavlja obližnjeg kamenoloma.

Meštani iz sela koja se nalaze pored ovog puta odavno negoduju tvrdeći da se kamioni koji prevoze kamen ćesto kreću velikom brzinom, ne poštujući ogranićenja brzine. Obraćajući se redakciji Kruga navodili su da strahuju šta može da se dogodi, ocenjujući da su ovi kamioni  „ozbiljna pretnja svim učesnicima u saobraćaju, a posebno pešacima i biciklistima“.

Prava je sreća da nije bilo nikoga iz suprotnog smera i da je izbegnuta tragedija“,  kaže biciklista koji je često na ovom putu. On dodaje kako „ne sme ni da zamisli šta bi se dogodilo da je nekoga bilo u blizini“.

foto: Bojan Milojević

M. M. D.

4 komentara za naslov “Prevrnuo se kamion sa prikolicom u Jovcu (FOTO)

  1. a jel vi živite u blizini kamenoloma ili puta kojim ti kamioni prolaze??? nemojte vi širiti dezinformacije! voze sredinom puta,kao da su sami na svetu i da je taj put samo njihov! ne grade oni ovu zemlju nego je uništavaju,24 sata rade,prašina i buka nenormalni! svi pametni daleko od kamenoloma! svaka čast!!!

  2. Kamion se prevrnuo jer mu je nesto otkazalo u voznji a covek je inace vozio 40 na sat zato ne sirite dezinformacije dok ne znate pravo stanje stbari. A seljacima smetaju zato sto svKodnevno prolaze istim putem a ti isti seljaci ne razimeju da ti ljudi grade ovu zemlju zato I voze sta voze.

    1. Da je vozio 40 km on bi samo čuknuo onu betonsku potporu a ne razvalio ko bugarsku skupštinu prvo morate da imate iole znanja iz saobraćaja mora da ste neki rod sa vozačem želim mu brz oporavak i sporiju vožnju inače juče sam prošao tu deonicu i stvarno pojedini voze kao sumanuti i tačno da pojedini idu sredinom kao da je njihov put biće zarade ne jurite život je samo jedan

    2. Tačno je da grade ovu zemlju. Ali, vidimo da su sve lokalne puteve, u blizini tih kapitalnih investicija, uništili upravo ovakvi i slični kamioni.

Comments are closed.