Prijem za ŽKK Kraljevo: „Naše srebro sija kao zlato, sve što imamo – rekli smo na terenu“ (VIDEO)

Košarkašice Kraljeva, stručni štab i uprava kluba nadaju se da će naredne godine titula stići u Kraljevo i tu, duže vreme, i ostati

„Zvezda je pobedila, mi smo šampioni!“Košarkašice ŽKK Kraljevo, šampionke po činjenici da su najviše vremena provele na liderskoj poziciji na tabeli, a prvi deo prvenstva završile bez poraza, večeras u 19.00 verna publika i sugrađani pozdraviće na Trgu srpskih ratnika.

Finalna plej of serija Prvenstva Srbije za košarkašice pre dve večeri završena je pobedom KK Crvena zvezda koja je postala prvak Srbije, 34. po redu, ali su kraljevačke košarkašice, ipak pobednice, poručuje verna publika kraljevačkih „malenih“, koja podseća da su košarkašice Kraljeva najviše vremena provele na liderskoj poziciji na tabeli, prvi deo prvenstva završile bez poraza, a „majstoricu“ u Beogradu izgubile u meču u kojem je publici iz Kraljeva, uz nemušto obrazloženje, bilo zavranjeno da prisustvuje.

Kraljevo je dokazalo da je grad na Ibru grad košarke, i po broju navijača koji su prisustvovali dvema utakmicama u kraljevačkoj „kutiji šibica“ tokom finalne plej of serije. Za igračice ŽKK Kraljevo, njihov stručni štab i upravu kluba danas je priređen prijem u gradskoj kući. Pogledajte šta o istorijskom uspehu malenih kažu:

Ivana Brajković, košarkašica

Nikola Jovanović, trener

Dragan Bajić, predsednik kluba i

– dr Predrag Terzić, gradonačelnik Kraljeva.

      M. M. D.