Pogledajte kako je bilo na svečanom dočeku “malenih” (VIDEO)

Nekim novim klincima koji su večeras tražili autogram ili zajedničku fotografiju od košarkašica, ove divne sportistkinje su veliki uzori čime je još jedna misija ŽKK Kraljevo ostvarena

Poklonile su se večeras košarkašice Kraljeva, stručni štab i uprava kluba onima koji su došli da im na Trgu srpskih ratnika u Kraljevu pokažu zahvalnost što su protekle sezone najviše učinile da grad na Ibru ponovo počne da živi za košarku.

Nije bilo puno ljudi na Trgu srpskih ratnika, iako je na društvenim mrežama bilo mnogo obećanja i ocena da “malene” zaslužuju fantastičan doček, zato što su u ovoj sezoni dale sve od sebe, a u petoj utakmici finala plej ofa izgubile od košarkašica Crvene zvezde.

Pogledajte atmosferu sa Trga srpskih ratnika – VIDEO:

Bilo je divno videti puno dece koja su tražila autograme od košarkašica ili želela da naprave fotografiju sa njima.

I to je jedan od dokaza da su im uspešne sportistkinje idoli i možda će baš neko od te dece krenuti stazama sporta ka svom uspehu u budućnosti.

U ime ŽKK Kraljevo prisutne je pozdravila kapitenka Dragana Gobeljić koja se publici zahvalila što je uvek bila šesti igrač i obećala je da će dogodine na njihovim grudima sijati – zlatne medalje.

Kapitenka Dragana Gobeljić govorila je na dočeku ŽKK Kraljevo – foto portal Krug

Neka tako i bude. Bravo za ŽKK Kraljevo – ovogodišnju vicešampionsku ekipu ženske Košarkaške lige Srbije!

M. M. D.