Raspisani javni konkursi za zaposlenje u Vojsci Srbije

Konkursima su obuhvaćena radna mesta podoficira i civilnih lica u Beogradu, Valjevu, Zrenjaninu, Kraljevu, Kruševcu, Požarevcu i Somboru

Ministarstvo odbrane saopštilo je da su javni konkursi za prijem lica iz građanstva u radni odnos u Vojsci Srbije objavljeni na veb-sajtovima ovog resora, Vojske Srbije i u magazinu „Odbrana“.

Konkursima su obuhvaćena radna mesta podoficira i civilnih lica u Beogradu, Valjevu, Zrenjaninu, Kraljevu, Kruševcu, Požarevcu i Somboru.

Opšti i posebni uslovi, način konkurisanja, sprovođenje izbornog postupka, rok za podnošenje prijava i ostala neophodna obaveštenja u vezi sa konkursima mogu se pogledati na linkovima:

Javni konkurs za prijem lica iz građanstva u svojstvu civilnih lica na službi u Vojsci Srbije u Komandu za obuku

Javni konkurs za prijem lica iz građanstva u profesionalnu vojnu službu u svojstvu podoficira na neodređeno vreme, u Centralnu logističku bazu

Javni konkurs za prijem lica iz građanstva u profesionalnu vojnu službu u svojstvu podoficira na neodređeno vreme, u Rasinsku brigadu.

U Centru za obuku logistike Komande za obuku, za mesta službovanja u Kraljevu i Kruševcu – biće popunjena ova radna mesta:

– mehaničar za pešadijsko naoružanje – instruktor, 1 izvršilac;

– tehnolog za elektronska sredstva – instruktor, 1 izvršilac;

– mehaničar za optoelektronska sredstva – instruktor, 1 izvršilac;

– berberin – instruktor, 1 izvršilac;

– mehaničar za vozila točkaše, 1 izvršilac.