Tempo hipermarket u Kraljevu postao Mega Maxi

Proverena i kvalitetna kupovina praćena prepoznatljivim Tempo cenama od juče je ponovo dostupna stanovnicima Kraljeva i to na dobro poznatoj adresi – u Industrijskoj zoni Šeovac. Nakon temeljne modernizacije Tempo hipermarket juče je pod brendom Mega Maxi ponovo otvorio svoja vrata kupcima, donoseći još kvalitetnije i ugodnije iskustvo nabavke za svakog člana porodice.

Bogato opremljena odeljenja prehrane i neprehrane raspoređena su na više od 3.600 m2, obezbeđujući kupcima potpuni komfor pri nabavci, dok hipermarketske cene, atraktivne akcije i mega popusti doprinose uštedi kućnog budžeta.

Uz raznovrstan asortiman sezonskih artikala, bebi proizvoda, kućne hemije, proizvoda za ličnu higijenu, alkoholnih i bezalkoholnih pića, na raspolaganju su i brojne destinacije za kupovinu prepoznatljive po svežini i kvalitetu. Tako kupci mogu uživati u širokom izboru uvek svežeg voća i povrća, mesa, delikatesa, sireva kao i ukusnih svežih peciva i hleba.   

U prijatnom ambijentu Mega Maxi hipermarketa, još lepšem ugođaju pri nabavci doprinosi 50 nasmejanih zaposlenih, spremnih da u svakom trenutku asistiraju svojim komšijama pri odabiru proizvoda. Potrošačima je na raspolaganju i prostran parking ispred prodavnice, a kako bi u potpunosti odgovorili na potrebe modernih kupaca, uz osam regularnih kasa u narednom periodu biće obezbeđene i samouslužne kase koje doprinose još bržoj i efikasnijoj kupovini.

Modernizacija hipermarketa Tempo u Mega Maxi predstavlja samo deo kontinuiranog ulaganja kompanije Delez Srbija u pružanje najboljeg iskustva kupovine svojim potrošačima, obezbeđujući im savremenu uslugu i ponudu najvišeg kvaliteta.

   PR tekst

6 thoughts on “Tempo hipermarket u Kraljevu postao Mega Maxi

  1. Naziv Tempo nije trebalo menjati. Bas bezveze jer ljudi su navikli da je to Tempo.

Comments are closed.