U Kraljevu gostuje Kruševačko pozorište

„Za sada je sve OK“ je predstava o svakodnevici i ljudima koji su se, posebno u vreme korone, zaglavili u problemima, ispraznili, umorili: neki medjuljudski odnosi su u ovo vreme obeleženi patologijom, dok su drugi postali lekoviti

Predstava „Za sada je sve OK“ Kruševačkog pozorišta predstavlja autorski projekat Nataše Rajković, dramaturškinje iz Zagreba i beogradske rediteljke Snežane Trišić. Situacija izazvana pandemijom može se posmatrati kao kriza ali i šansa za pomake, kako u stvaralaštvu, tako i u privatnom i profesionalnom životu. To je i najveći potencijal predstave, nastajale na vrhuncu epidemije u formi onlajn radionice.

Predstava priča priču o svakodnevici, međuljudskim, profesionalnim i intimnim odnosima. O ljudima koji su se, posebno u vreme korone, zaglavili u problemima, ispraznili, umorili. Neki medjuljudski odnosi su u ovo vreme obeleženi patologijom, dok su drugi postali lekoviti.

Predstava je na repertoaru u ponedeljak 10. maja, a počinje u 19 časova i 30 minuta,  ulaznica košta 300 din. Zbog epidemioloških mera, broj gledalaca je ograničen na 70.

Foto/ilustracija: Kyle Head, Unsplash