JOŠ JEDAN FIAT 500 L U KRALJEVU

31. mart 2017.

Posle Nade Jovanović iz Ribnice, danas je u četvrtom izvlačenju nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“, automobil FIAT 500 L dobio i Zoran Milićević iz Unske ulice u Kraljevu

U četvrtom izvlačenje nagradne igre “Uzmi račun i pobedi” dva najsrećnija dobitnika, Vladimir Vidosavljević iz Beograda i Vesna Burgić iz Blaca, dobili su najvrednije nagrade, stanove u naselju Stepa Stepanović i u Beogradu na vodi. Među 14 dobitnika automobila FIAT 500 L, u ovom kolu izvučen je još jedan dobitnik iz Kraljeva – Zoran Milićević iz Unske ulice. Čestitamo dobitniku!

Za izvlačenje koverata bili su zaduženi sportisti Dejan Tomašević i Davor Štefanek i glumci iz spotova “Uzmi račun i pobedi” Vanja Nedeljković i Milan Pajić.

Regularnost postupka nadzirala je petočlana komisija, u kojoj su se nalazili predstavnici Ministarstva državne uprave, Ministarstva finansija i Poreske uprave, Ministarstva trgovine, turizma i usluga i kompanije “Masterkard”.

Imena svih dobitnika u roku od tri dana biće objavljena na portalu RTS-a, u dnevnom listu Politika, kao i na internet stranicama Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave.