POČELA IZGRADNJA ŠOPING CENTRA

31. mart 2017.

Češka kompanija RC Reinvest započela je danas u Ribnici, pored kraljevačke nove Hale sportova izgradnju ritejl parka površine 5.000 kvadrata, koji će zapošljavati stotinak radnika

U Ulici Dušana Popovića u Ribnici danas je započeta izgradnja objekta koja, prema očekivanjima investitora, češke kompanije RC Reinvest, treba da bude završena do kraja novembra ili početka decembra ove godine.

Predstavnici grada Kraljeva, načelnik Raškog upravnog okruga, Javnog preduzeća za uređivanje građevinskog zemljišta i investitori – predstavnici kompanije RC Reinvest, prisustvovali su početku radova na izgradnji ritejl centra na prostoru između nove hale sportova i OMV pumpe.

Ovaj centar, čiji je završetak najavljen za novembar-decembar ove godine, imaće oko 5.000 metara kvadratnih, zapošljavaće oko 100 ljudi. Budžet za ovaj projekat je oko 3,5 miliona evra.

Objekat će biti smešten na parceli od 11.178 kvadratnih metara, na prostoru između OMV pumpe i Hale sportova, a u saradnji sa Gradom Kraljevom, RC Reinvest je već investirao u izgradnju nove raskrsnice u Ulici Dušana Popovića, čime je omogućen lakši i bezbedniji pristup Hali sportova i budućem ritejl parku.

Gradonačenik Krajeva Predrag Terzić ocenio je da će, kada krajem godine ovaj šoping centar bude otvoren, Kraljevčani imati mogućnost da na jednom mestu kupe sve stvari koje su im neophodne.

Neće više morati da idu do velikih tržnih centara u Beogradu ili Kragujevcu, jer će Kraljevo postati značajan grad na mapi Srbije i treba svi zajedno da se potrudimo da astavimo putem koji smo započeli – rekao je Terzić.

Prema rećima Gorana Jovanovskog, menadžera ovog projekta kompanije RC Reinvest. posetiocima ritejl parka biće dostupni mnogobrojni internacionalni modni brendovi, a u Maxi supermarketu svakodnevne namirnice.

3 thoughts on “POČELA IZGRADNJA ŠOPING CENTRA

  1. . Da li ce trzni centar biti ispod ili iznad zatvorenog bazena?

  2. . sa kojim parama ce kraljevcani pazariti u tom shoping centru pitam se ja

Comments are closed.