MILOŠU POMAŽU DRUGARI, MOŽEMO I MI

5. april 2017.

Osnovna škola „Sveti Sava“ i Folklorni ansambl „Karanovac“ Kraljevo organizuju humanitarni koncert za pomoć Milošu Vesiću, koji boluje od cerebralne paralize I sredstva su mu neophodna za lečenje u Slovačkoj

U okviru humanitarne akcije „ZA MILOŠA“, na inicijativu učenika OŠ „Sveti Sava“ iz Ribnice i Folklornog ansambla „Karanovac“, 26. aprila u 19.30 u Domu vojske biće organizovan humanitarni koncert za Miloša Vesića. Oni pozivaju sve ljude dobre volje da pomognu njihovu akciju i da zajedno pomognemo Milošu.

Miloš Vesić je učenik šestog razreda OŠ „Sveti Sava“, boluje od cerebralne paraliza, a njegova borba počela je kad je imao 15 meseci.

Miloševo zdravstveno stanje se svakodnevno pogoršava, iako je do sada operisan četiri puta. Nemoćan je, nije u stanju da vodi računa o sebi, pa se zato majka 24 sata dnevno trudi da mu ulepša dan, što je više moguće. Odlaze u šetnje, posećuju rođendane njegovih školskih drugara, utakmice i trude se da mu svaki dan bude što posebniji.

Miloševi roditelji i stariji brat Luka i drugovi iz škole, imaju samo jednu želju: da odvedu Miloša na neophodno lečenje u Slovačku, jer se nadaju da će posla toga ova opaka bolest stagnirati. Međutim, Vesići nemaju novac za lečenje. Miloš je godinama išao na banjska lečenja i fizikalne terapije, ali nakon toliko godina, nažalost, njegovim roditeljima je potrebna naša pomoć.

Pomozimo ovom hrabrom dečaku! Njemu možemo pomoći i uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i platnom karticom na linku e-doniraj.

Za Miloševo bolje sutra! Budimo humani!

Oni koji su u mogućnosti novac mogu da uplate na sledeće račune:

dinarski: 160-458760-32

devizni: 00-540-0001813.1

IBAN: RS35160005400001813124