KARTE ZA LUKASA PLANULE ZA SAT

17. maj 2017.

Najuporniji su u redu ispred nove Hale sportova u Ribnici čekali od jutarnjih sati, a nepunih sat vremena nakon podneva, sve besplatne ulaznice za koncert u petak bile su – preuzete

Organizator koncerta najavuo je da će danas u podne zainteresovani moći da preuzmu karte za koncert Ace Lukasa u petak 19. maja. Prvi u redu bili su  oni koji su još jutros došli kako bi bili siigurni da će doći do besplatne ulaznice.

Jedna osoba mogla je da preuzme najviše dve ulaznice, ali je danas bilo onih koji su računali da je bilo nemoguće da sve karte budu podeljene u prvih sat vremena, jer bi to značilo da je preuzimana jedna karta u sekundi.

U redu nije bilo incidenata, a pored hale dežurali su i policajci.

4 thoughts on “KARTE ZA LUKASA PLANULE ZA SAT

  1. . Mila, kako ste uopšte mogli da pomislite da neko ko je u SNS može biti urban!?

  2. . O koncertu je već dovoljno rečeno u prethodnim komentarima sa kojima se slažem. Meni samo bode oči ko sve čeka u redu za ulaznice. Pa tu nema uopšte maturanata ili su veoma dobro skriveni. Ako je koncert poklon grada maturantima, onda je trebalo jedino maturanti i da dobiju ulaznice i to preko svojih škola. Ali, ko zna, možda je i bolje da maturanti i ne budu na ovakvom koncertu. Znaju oni i sami da se zabave.

  3. .  Иначе свака час граду који издвоји 10 000 е за културу да не трепне, а и народу који воли овако културно да се уздиже. Баш сам помислио да је овај град мртав али ево, има дешавања. Али ја сам нешто заузет па бих  да питам зна ли неко колико кошта карта да се не дође?

  4. . I treba da “umre” ovaj grad, kad se čekaju redovi za koncert A.L. Kakva je to uprava grada pa da pomisli čak i da promoviše jednog kriminalca i narkomana sa sve lošom mizikom, a ne čak da “pokloni” koncert maturantima. Da se razumemo, mladi i ne znaju za drugačije, na odraslima je da im predstave i ponude nešto normalno. Srami se gradonačelniče, posebno što svi znaju da taj koncert nije ni malo “besplatan”. Ovoga puta ne radi se samo o novcu. ..A mislila sam da ste urbaniji lik.

Comments are closed.