VUČIĆ: KRALJEVU POGON MUNICIJE

12. jun 2017.

Uzićima kod Požege fabrika namenske proizvodnje, a gradu na Ibru pogon “Slobode Čačak”, koji će proizvoditi municiju, najavio danas prilikom posete Lučanima predsednik Srbije Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će za Vidovdan početi sa radom fabrika namenske u mestu Uzići, u opštini Požega, koja će zaposliti 150 radnika, ali i da će uskoro i u Kraljevu početi da radi pogon u sklopu “Slobode Čačak” koji će proizvoditi municiju.

Aleksandar Vučić je to rekao obilazeći u Lučanima radove na nasipu na reci Bjelici. Kada je pomenuo i fabriku namenske “Milan Blagojević” u koju je za reinvestiranje uloženo više od četiri miliona evra, dodao je da ima dobre vesti i za Kraljevo.

On je najavio da će u Kraljevu uskoro početi da radi deo kapaciteta “Slobode” iz Čačka gde će se proizvoditi municija većeg kalibra kao i minobacački kalibri, ali naveo i da će se gledati da se razgovara i sa “Zbrojovkom”, drugim investitorima i da se “pogura” Kraljevo.

foto: print screen YouTube

2 komentara za naslov “VUČIĆ: KRALJEVU POGON MUNICIJE

  1. . Ma ljudi jeste li vi normalni kakva fabrika municije veceg kalibra, otici cete svi u vazduh, vidite da malo malo pa neki magacin municije ode u vazduh…a oni hoce u dositejevu da grade fabriku, lud narod.PS: gde su bezbedni kriterijumi i propisi, sta treba da zadovolji fabrika municije i da li ona moze da bude u naseljenom mestu, NEOBRAZOVANI!

Comments are closed.