POMOZIMO ALEKSI DA OSTVARI SAN!

28. jun 2017.

Naš Kraljevčanin, Aleksa Perović, u večerašnjem je finalu „Zvezda Granda“, a SLANJEM SMS PORUKE ZA BROJ 13, možemo ovom momku, kojem se muzika uvukla pod kožu, da omogućimo pobedu na velikom regionalnom takmičenju  

Veliko veče je pred našim Kraljevačninom Aleksom Perovićem. On večeras ima mogućnost da postane zvezda, zvanična zvezda Granda. Svojim glasom, talentom i izgledom uspeo je, sasvim zasluženo, da dođe do finala ovog popularnog reginalnog takmičenja. Direktan prenos finala je od 21.00 na Televiziji Prva. On nastupa pod rednim brojem 13, a da bi pobedio treba da dobije najviše SMS poruka sa ovim brojem.

Pomozimo našem sugrađaninu da ostvari svoj san!. Pre tri godine je već bio blizu, kada je stigao do finala takmičenja za talente „X faktor“. Ipak, dobar plasman mu nije doneo mogućnost da nastupa na velikim koncertima, jer produkcija nije ispoštovala svoj deo ugovora, ali od tada – klinke mu traže autograme, a vole ga i njihove mame. Sada ima iskustva, dvadest jednu godinu života i spreman je za prekretnicu u karijeri. Ona je baš večeras.

Još kao dečak je počeo da svira gitaru. Tada nije bilo malih škola sviranja na YouTubu, nije imao ni profesora, niti knjigu iz koje bi učio. Vežbao je uporno i usput pevao. Tako mu se muzika uvukla pod kožu. I to dobra, pop muzika. On ne peva nove hitove koje traju jedno leto, ne provlači glas kroz mašine u studiju. Voli samo dobre stvari, nekada sam piše i komponuje.

Možemo biti ponosni na ono što je do sada postigao, jer daleko je dogurao u oštroj konkurenciji. Spreman je i da večeras da sve od sebe. Zato, pošaljimo Aleksi malo pozitivne energije i poneki SMS.

SMS sa brojem 13 na:

Srbija  1010

Crna Gora  14541

Bosna i Hercegovina  091210726

Makedonija  145333

SREĆNO, ALEKSA!