CEO GRAD – JEDNA VELIKA ŽURKA

2. jul 2017.

Tradicionalno, ovaj vikend u Kraljevu, koji godinu deli na dva dela, najveseliji je u gradu na Ibru; sinoć je muzika odjekivala sa trgova, iz kafića i letnjih bašta, a već jutros žurka se preselila na Ibar na kojem je počeo „Veseli spust“

Na Trgu svetog Save džezeri, duž čitave Omladinske ulice muzika različitih žanrova, na Trgu srpskih ratnika koncert grupe „Leksington“, velika žurka na otvorenom i u lokalima na Gradskom keju. Mladi su uživali, neki malo stariji zatvarali vrata i prozore, ali definitivno – Kraljevo je sinoć bilo grad koji su preplavili dobra muzika, radost na licima i osmesi onih kojima je dovoljno da osete da grad, bar ovog vikenda, drugačije diše.

Članovi grupe „Leksinton“ svojim najpoznatijim hitovima do ponoći su zabavljali, kažu, možda čak i desetak hiljada ljudi na Trgu srpskih ratnika, koji su horski pratii članove benda.

Oni koji vole džez, i sinoć su uživaliu sadržajima sedmog po redu festivalu „DžezIbar, a festivalska džez žurka na Trgu svetog Save biće nastavljena i večeras.

Između dva gradska trga, u Omladinskoj ulici i u diskotekama koje gledaju na Ibar – đuskanje i uživanje potraji su do duboko u noć. Onda je usnulo Kraljevo, sa svitanjem,

postao grad „Veselog spusta“. Danas su u glavnoj ulozi učesnici „Veselog spusta“ i toliko puta opevani Ibar.