MAJSTOR ZA DOBRU ZABAVU

31. mart 2016.

Dejan Cukić u kraljevačkom rok klubu „Debeli utorak“ – vrhunski provod i putovanje gitarom kroz istoriju svetske i domaće rok muzike

Obožavaoci rok muzike imali su priliku da uživaju uz nezaboravne svetske i domaće rok hitove tokom akustične večeri u klubu „Debeli utorak“, gde je Dejan Cukić dokazao da nada za opstanak rokenrola – uvek postoji. Najbolji dokaz je atmosfera u klubu, koja je bila na besprekornom nivou, a dobar zvuk okupio je i starije i mlađe generacije.

Virtouz na gitari i majstor za dobru zabavu posebno se zahvalio klubu „Debeli utorak“ na pozivu i na novoj prilici da nastupi pred kraljevačkom publikom.

„Vi ste neverovatni, imate sjajan osećaj za humor, to me raduje. Hajde da malo igramo“ – poručio je muzičar.

Veče je bilo ispunjeno blažim i „žešćim“ ritmovima. Vrhunska intimna svirka, dobar ugođaj, osećaj strujanja života u venama,  samo su neke od brojnih konstantacija publike nakon koncerta.

Za Dejana Cukića važi pravilo da je, gde god se pojavi, zagarantovan dobar provod. Pun harizme i vedrog duha bio je potpuno iskren prema slušaocima. Svirao je pesme popularnih stranih izvođača i domaćih rok bendova, a na samom početku koncerta obećao je da će veče biti vožnja kroz istoriju rok muzike.

Energija pomešana sa akordima bila je na ivici da eksplodira u prepunom klubu. Muzičaru je čak i pukla žica na gitari, ali to ga nije omelo da nastavi sa nastupom dok se žica ne zameni.

„Neću da prekinem ovu svirku, osećam se mnogo dobro. Otpevaću nešto na matrici dok se ne reši problem. Znate šta, Sad mogu i da igram bez gitare“- rekao je obraćajući se kroz osmeh publici.

Nastup je trajao više od dva i po sata a atmosfera konstantno ista, bez prekida i odmora, što je veče zaista učinilo nezaboravnim za sve Kraljevčane koji su bili prisutni.

Na samom kraju koncerta Dejan Cukić se zahvalio publici što ga je ispratila ritmom dlanova kroz ovo putovanje i rekao kako se nada se da će ga ponovo pozvati da nastupa u Kraljevu.

 „Ovo je jedino mesto za koje znam da neguje dobar zvuk, da poštuje rokenrol. Volim da vidim i osetim dobru zabavu i energiju kao večeras. Bili ste više nego odlični“ – ushićeno je poentirao Dejan Cukić.

Nemanja Veljović